Φαίη Σκορδά: Δες τι φοράει ο γιος της μεσ' το σπίτι (pics)

Διακοπές τέλος και «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Φαίη Σκορδά: Δες τι φοράει ο γιος της μεσ' το σπίτι (pics)

Τελείωσαν οι διακοπές και τα παιδιά της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Αφού ο Γιάννης και ο Δημήτρης απόλαυσαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο των διακοπών τους με τον μπαμπά στα νησιά του Ιονίου, επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις συνήθείες τους μέχρι να μπουν ξανά σε πρόγραμμα και μέχρι να ανοίξουν τα σχολείά.

Μάλιστα η Φαίη Σκορδά φρόντισε να μας ενημερώσει για την επιστροφή τους με μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει την καλή της φίλη Νάνσυ Παραδεισάνου να παίζει με τον μικρό γιο της Φαίης και του Γιώργου, Δημήτρη.


https://www.instagram.com/p/CDoognMhIFC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι παίζουν και τι φοράει ο Δημήτρης Λιάγκας

Όπως θα δείτε ο Δημήτρης φοράει τη στολή του Spiderman και η Νάνσυ τα γάντια του Ironman και τη μάσκα Marshmello.

Εκτός από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκοδρα, στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στο σπίτι δημοσίευσε και η Νάνσυ Παραδεισάνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή τη φωτογραφία φοράει τη μάσκα Trooper από την ταινία Star Wars.

Τα παιχνίδια ρόλων είναι από τα αγαπημένα των παιδιών της Φαίης Σκορδά. Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες δείχνοντάς μας τα παιχνίδια τους και τι τους αρέσει να παίζουν

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved