Κλέλια Πανταζή: Η οικογενειακή φώτο από τις διακοπές που αξίζει να δείτε

Η Κλέλια Πανταζή απολαμβάνει της διακοπές της οικογενειακά και μοιράστηκε μαζί μας μία απίθανη φωτογραφία.

Κλέλια Πανταζή: Η οικογενειακή φώτο από τις διακοπές που αξίζει να δείτε

Για την Κλέλια Πανταζή η δημιουργία οικογένειας ήταν ένα όνειρο ζωής που πραγματοποίησε στο πλευρό του συζύγου της, Λευτέρη Τσάκαλου.

Ο γιος τους, Μιχαήλ-Άγγελος, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 κι έκτοτε πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα της διάσημης μαμάς. Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής δεν αποχωρίζεται τον γιο της ούτε λεπτό και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα.


https://www.instagram.com/p/B_aTCFdHsM4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις τελευταίες εβδομάδες η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της βρέθηκαν στην Λέσβο όπου και πέρασαν τις πρώτες διακοπές με τον γιο τους.

Όλες οι φωτογραφίες από το άλμπουμ το διακοπών τους είναι άκρως απολαυστικές, μία όμως την ξεχωρίσαμε και αυτό γιατί ο φωτογραφικό φακός έχει απαθανατίσει και τους τρεις σε μία πολύ τρυφερή στιγμή. Η Κλέλια Πανταζή δίνει ένα γλυκό φιλί στον μικρό Μιχαήλ-Άγγελο και εκείνος προσπαθεί να πιάσει το... πιγούνι του μπαμπά του!

Δείτε τη φωτογραφία μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved