Ράνια Θρασκιά: Τι ζήτησε από τις μέλλουσες συμπεθέρες της

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της 

Ράνια Θρασκιά: Τι ζήτησε από τις μέλλουσες συμπεθέρες της

Η Ράνια Θρασκιά έχει χιούμορ και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά μόνο όσοι τη γνωρίζουν και όσοι προλαβαίνουν πού και πού να δουν τα ξεκαρδιστικά Insta stories που δημοσιεύει κάποιες φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ένα από αυτά τα ποστ έκανε πριν μερικές μέρες και απευθύνθηκε στις μέλλουσες συμπεθέρες της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ράνια Θρασκιά έφτιαξε ένα λαχταριστό παστίτσιο. Παστίτσιο που έφτιαξε με μεράκι, αγάπη και φυσικά την πολύτιμη βοήθεια των γιων της. Διονύση 11 ετών και Κωνσταντίνου 9 ετών.

Φαίνεται πως το παστίτσιο είναι ένα φαγάκι που λατρεύουν οι γιοι της και μάλιστα πολύ, αλλιώς δεν εξηγείται το σχόλιο που έκανε απευθυνόμενη στις υποψήφιες συμπεθέρες της.

«Το έφτιαξα με αγάπη και με την πολύτιμη βοήθεια από δύο μικρούς μάγειρες!», έγραψε στην αρχή επάνω στη φωτογραφία με το παστίτσιο και συνέχισε απευθυνόμενη στις μαμάδες των κοριτσιών που θα κερδίσουν τις καρδιές των γιων της.

«Μαμάδες κοριτσιών ξεκινήστε να με καλοπιάνετε! DM (απευθείας μήνυμα) μόνο σοβαρές προτάσεις!».

post pastitsio rania thraskia

Όπως βλέπετε κι εσείς, τα κριτήρια αρχικά για κερδίσουν τα κορίτσια τους γιους της είναι μαγειρικά και οι τυχερές θα πρέπει να φτιάχνουν καλό παστίτσιο!

Η Ράνια Θρασκιά τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την καριέρα της στην τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Ειδικότερα, η ξανθιά παρουσιάστρια έχει ανοίξει το δικό της γραφείο και ασχολείται με τη συμβουλευτική ψυχολογία στον τομέα της οικογένειας.

Πέρα από μία άψογη επαγγελματίας η ίδια είναι και μια πολύ δραστήρια και προστατευτική μητέρα. Κάνει τα πάντα για τους γιους της και βρίσκεται στο πλευρό τους ό,τι και αν γίνει.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να τους κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα και τα αδιάκριτα βλέμματα και δεν έχει δημοσιεύσει ούτε μια φωτογραφία τους στα social media.

Αρκείτε στις τούρτες των γενεθλίων τους και τα γλυκά που φτιάχνει όταν μπαίνει στην κουζίνα για εκείνα. Τις τούρτες σας τις έχουμε δείξει, τα γλυκά της όμως;

Δείτε τι φτιάχνει για τους γιους της! Όσες είστε υποψήφιες πεθερές... πρέπει να ξέρετε τι αρέσει στους γιους της να τρώνε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved