Διάσημη Ελληνίδα μαμά ασορτί με την κόρη της στην παραλία (pics)

Μία υπέροχη και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία του ανέβασε η διάσημη μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Διάσημη Ελληνίδα μαμά ασορτί με την κόρη της στην παραλία (pics)

Ήλιος, θάλασσα, παιχνίδια, ξεγνοιασιά. Αυτά περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών της διάσημης μαμάς που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.

Προορισμός τους δεν είναι άλλος από την όμορφη Λήμνο, όπου το διάσημο ζευγάρι επισκέπτεται κάθε χρόνο. Μάλιστα εκεί ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017 με κουμπάρο τον τραγουδιστή και παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας ασορτί μαγιό και όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

natasa skafida kori diakopes

Ο λόγος για τη Νατάσα Σκαφίδα, την όμορφη σύζυγο του Γιάννη Βαρδή. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και πλέον στην καθημερινότητά τους πρωταγωνιστούν, τα δύο τους παιδιά, Κατερίνα και Αντώνης.

Η Νατάσα Σκαφίδα αφιερώνει όλον τον χρόνο και την ενέργειά της στην ανατροφή των παιδιών της και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές της καθημερινότητάς τους μέσα από υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο. Εξίσου απολαυστικές είναι και οι αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Λήμνο.

Δείτε πώς περνάει το ζευγάρι στο όμορφο νησί, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved