Μάρα Δαρμουσλή: Δείτε τη στο πλευρό του κούκλου γιου της

Η Μάρα Δαρμουσλή παντρεύεται τον Σεπτέμβριο και με αφορμή τον γάμο, διοργάνωσε ένα πάρτι για λίγους φίλους και συγγενείς.

Μάρα Δαρμουσλή: Δείτε τη στο πλευρό του κούκλου γιου της

«Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, Ασήμι Ηρακλείου Κρήτης.
Το καλοκαίρι αυτό εν μέσω πανδημίας και τηρώντας όλους τους κανόνες με προτεραιότητα την υγεία όλων,υποδεχθήκαμε συγγενείς και φίλους του μέλλοντα συζύγου μου Βασίλη Τσατσάκη. Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους ή και με τις ευχές τους δια της απουσίας τους... την οικογένεια του άντρα μου και την κουμπάρα και φίλη μου Χρύσα Γραβάνη για την φροντίδα και την αγάπη τους...τον άντρα μου που με νοιάζεται!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που την έδειχνε στο πλευρό του γιου της να λάμπει στην κυριολεξία από ευτυχία.

Το γνωστό μοντέλο όπως είναι γνωστό στις 5 Σεπτέμβρη θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου του, Βασίλη Τσατσάκη.

Η Μάρα Δαρμουσλή αν και είναι αρκετά ενεργή στα social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τον 13χρονο γιο της.

Αν ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δει ότι οι φωτογραφίες που έχει με τον γιο της είναι λιγοστές, αρκετές όμως για να καταλάβουμε ότι του έχει τεράστια αδυναμία.

Όπως θα δείτε ο Άγγελος έχει αρκετά χαρακτηριστικά από τη γοητευτική μαμά του.

Ο γιος της είναι ευλογία για την ίδια

«Όταν έμεινα έγκυος στον γιο µου. Ήταν ένα μεγάλο δώρο για µένα, μια ευλογία. Στην ηλικία των 23 ετών, στην κορύφωση της καριέρας µου, που ήμουν µε το ένα πόδι πάνω στο αεροπλάνο, αφού ως μοντέλο γύριζα τον κόσμο, έκανα ένα ριψοκίνδυνο επαγγελματικό διάλειμμα για να φέρω στη ζωή τον γιο µου. Και το χαρακτηρίζω ριψοκίνδυνο γιατί θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα µου ως μοντέλο. Όλοι είμαστε αναλώσιμοι, ειδικά στον χώρο της μόδας, αυτό που προβάλλουμε είναι εφήμερο και η εγκυμοσύνη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και το τέλος της καριέρας µου. Παρ’ όλα αυτά δεν μετανιώνω ούτε στιγμή και όχι µόνο γιατί αυτό είναι το παιδί µου, αλλά γιατί µε έναν περίεργο τρόπο µε τη γέννηση του γιου µου σώθηκε και η μητέρα µου και τώρα είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω στο πλευρό µου και τους δύο» είχε αναφέρει η ηθοποιός και μοντέλο σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Realnews.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved