Σάκης Ρουβάς: Δείτε το Insta story που δημοσίευσε με τον γιο του Απόλλωνα

Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της, πού αλλού φυσικά, στην Κέρκυρα! Το νησί του αγαπημένου μας τραγουδιστή.

Σάκης Ρουβάς: Δείτε το Insta story που δημοσίευσε με τον γιο του Απόλλωνα

Καλοκαιρινές οικογενειακές στιγμές ευτυχίας, ζουν από τον Ιούλιο ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παρέα με τα τέσσερα παιδιά τους, την 11χρονη Αναστασία, τον 8χρονο Αλέξανδρο, την 7χρονη Αριάδνη και τον 4χρονο Απόλλωνα.

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, η ευτυχισμένη οικογένεια βρέθηκε στη Σχοινούσα των Κυκλάδων και έπειτα επισκέφθηκαν για λίγο και το νησί του Σάκη Ρουβά, Κέρκυρα, για να κλείσουν ευχάριστα τις όμορφες αυτές διακοπές τους, πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους οι ίδιοι και στις σχολικές τους υποχρεώσεις τα παιδιά τους.

Όλοι μαζί απόλαυσαν τις προηγούμενες μέρες τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της παραλίας «Ισσός». Πρόκειται για μια απέραντη παρθένα έκταση με χρυσή άμμο. Το επιβλητικό της τοπίο οφείλεται στους τεράστιους φυσικούς αμμόλοφους που έχει και που θυμίζουν κάτι από έρημο!

Από αυτούς τους επιβλητικούς αμμόλοφους δημοσίευσε ένα υπέροχο Insta story ο Σάκης Ρουβάς μέσα στο Σαββατοκύριακο, δείχνοντάς μας τον μικρότερο γιο του Απόλλωνα, να παίζει πίσω από την πλάτη του.

Φωτογραφία από την παραλία όμως, δημοσίευσε και με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, σχολιάζοντας: «Έχει επαληθευτεί
Το καλοκαίρι μαζί πηγαίναμε στην αμμουδιά, χέρι με χέρι και με ένα αστέρι για συντροφιά! @katiazygouli ❤️#oursummer».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved