Κόρη ποιας διάσημης Ελληνίδας μαμάς είναι η μικρή που βουτάει;

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Κόρη ποιας διάσημης Ελληνίδας μαμάς είναι η μικρή που βουτάει;

Φαίνεται ότι λατρεύει το νερό και της αρέσουν οι βουτιές.

Δεν το λέμε εμείς, η ίδια η μαμά της το λέει μέσα από το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία που δείχνει την υπέροχη κορούλα της να φορά φούξια μαγιό καθώς βουτά στην πισίνα.

Α π ό λ α υ σ η !

«Όπως είπε και ο μπαμπάς της ...(bloom)!#mylove #summer #holidays #greece #thigreeksummer».

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει ότι η Διώνη λατρεύει το νερό. Όλο αυτό το διάστημα οι αναρτήσεις της στο Instagram αποκαλύπτουν ότι οι βουτιές και τα παιχνίδια στην πισίνα της αρέσουν πολύ.

Στα βίντεο παρακάτω θα δείτε μερικές από τις βουτιές που έχει κάνει μέσα στο καλοκαίρι και πώς παίζει με τον μπαμπά της. Όσο για τη Σίσσυ Φειδά Αυτή απλά απαθανατίζει όλες αυτές τις όμορφες στιγμές και μας τις δείχνει γεμάτη περηφάνια.





Παλιότερα δεν έδειχνε καθόλου το πρόσωπό της, φέτος το καλοκαίρι όμως, αποφάσισε να μας δείξει την γλυκιά και αξιολάτρευτη κορούλα της.

Η Σίσσυ Φειδά είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της: «η ζωή μου είναι η Διώνη! Τελεία. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, συνέβη κάτι μαγικό, που ακόμα και ο γιατρός δεν το είχε ξαναδεί… Το παιδί όταν το βγάλανε και το βάλανε πάνω μου, ξύπνησα ένιωσα τα χείλη της στα χείλη μου και να με φιλάει και έτσι ξεκίνησε μία δυνατή ερωτική ιστορία. Κάθε μέρα το παιδί μου με συγκινεί! Είμαι ευλογημένη».

Αν δεν έχετε δει τη Διώνη στις αναρτήσεις της τελευταία, δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved