Κώστας Δόξας: Δείτε την υπέροχη φώτο με την κόρη του & τη σύζυγό του

Ο Κώστας Δόξας έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Κώστας Δόξας: Δείτε την υπέροχη φώτο με την κόρη του & τη σύζυγό του

Και η κόρη του είναι εκείνη που κλέβει όλα τα βλέμματα στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram τόσο του ίδιου όσο και της γυναίκας του, Μαρίας Δεληθανάση.

Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία, έγιναν γονείς τον Απρίλιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2018 βάφτισαν την αξιολάτρευτη Σοφία, στη Μονή Βλατάδων στην περιοχή της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη.

Η Μαρία Δεληθανάση, ανανεώνει καθημερινά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας στιγμές με την λατρεμένη της κόρη. Κάτι που δεν κάνει όμως, ο γνωστός τραγουδιστής. Αν και εκείνος ανανεώνει τακτικά τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με στιγμές από την οικογένειά του.

Ωστόσο έκανε την εξαίρεση και δημοσίευσε μια άκρως καλοκαιρινή και υπέροχη φωτογραφία.με την κόρη του και τη σύζυγό του, συνοδεύοντάς τη με το εξής σχόλιο: «WHO LEADS , WHO FOLLOWS Sofia and @missdivablondie #love #loveyou #photooftheday #photography #daughter #and #wife #daughterandmother #leaders #of #the #family #familymoments #familytime #beach #beachlife #walk #walking #walkingaround #walkingreece #holiday #vacation #in #greece #naxos #island».

Δείτε τη στη παρακάτω gallery και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved