Σκέτη γλύκα η κόρη της Ελένης Χατζίδου - Δείτε τι κάνει στη μαμά της (vids)

Μα, ναι! Η μικρή είναι αξιολάτρευτη!

Σκέτη γλύκα η κόρη της Ελένης Χατζίδου - Δείτε τι κάνει στη μαμά της (vids)

Μεγάλωσε αρκετά, είναι μια κούκλα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε ποιον μοιάζει περισσότερο. Είναι ένα μελαχρινό κορίτσι, με την πρώτη ματιά κανείς μπορεί να πει ότι μοιάζει στη μαμά της, Ελένη Χατζίδου όμως αν την παρατηρήσει καλύτερα, σίγουρα κάτι θα δει στα μάτια της και από τον μπαμπά Ετεοκλή Παύλου.

Φέτος το καλοκαίρι, το ζευγάρι μας κρατά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί με την Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα «Καλοκαίρι not». Και μπορεί τα πρωινά να λείπουν από το σπίτι, από το μεσημέρι και μετά όμως, όλος ο χρόνος τους είναι αφιερωμένος στη μικρή Μελίτα που περιμένει πώς και πώς οι γονείς της να επιστρέψουν στο σπίτι.

Το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις της όμορφης μελαχρινής τραγουδίστριας με την μικρή της κόρη, είχαν λιγοστέψει, γι΄αυτό και τα βίντεο που δημοσίευσε χθες, ξετρέλαναν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως θα δείτε κι εσείς η μικρή Μελίτα στέκεται στα πόδια της και κάνει καμώματα στη μαμά της. Μπαμπακίζει, κάνει μπουρμπουλήθρες με το στόμα...



...και δίνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, φιλάκια στη μαμά Ελένη.



«Πώς αντέχω κ δε την τρώω μου λέτε?????», αναρωτήθηκε κάτω από τις αναρτήσεις της η Ελένη Χατζίδου.

«Τι να σου πούμε Ελένη μας; Δεν ξέρουμε, γιατί η μικρή σου κόρη είναι όντως σκέτη γλύκα!», της απαντούμε εμείς και της στέλνουμε την αγάπη μας.

Οι πιο όμορφες φωτογραφίες της Μελίτας

Εμείς ξεχωρίσαμε τα ωραιότερα στιγμιότυπα της μικρής Μελίτας μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram των γονιών της και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved