Cameron Diaz: Γιατί η καραντίνα ήταν παράδεισος για την ηθοποιό

Αποκάλυψε τον λόγο στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

Cameron Diaz: Γιατί η καραντίνα ήταν παράδεισος για την ηθοποιό

Για τους περισσότερους από εμάς η καραντίνα ήταν μια δύσκολη περίοδος καθώς έπρεπε να προσαρμοστούμε σε μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα.

Όχι όμως και για την Cameron Diaz η οποία έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Δεκέμβρη του 2019.

Μάλιστα όταν η ηθοποιός και ο σύζυγός της Benji Madden, ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν και έμειναν έκπληκτοι με τα ευχάριστα νέα καθώς η εγκυμοσύνη της δεν είχε γίνει γνωστή.

Το ζευγάρι έσπευσε να ανακοινώσει ότι δε θα δημοσιεύσει φωτογραφίες της κόρης του Raddix στα social media , τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ηθοποιός δεν θέλει να μιλήσει για τη μητρότητα και πώς άλλαξε τη ζωή της. Κάθε άλλο.

Πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show, λέγοντας ότι οι τελευταίοι μήνες στο σπίτι με την οικογένειά της ήταν απλά υπέροχοι. Μάλιστα περιέγραψε την περίοδο της καραντίνας μαζί με την κόρη της ως παράδεισο!

«Ήταν παράδεισος, Jimmy», είπε, προσθέτοντας ότι η κόρη της αλλάζει μέρα με τη μέρα και δεν την χορταίνει. « Πάντα μου έλεγαν, “ κοίτα να απολαύσεις το μωρό όταν είναι ακόμα μικρό γιατί μεγαλώνει πολύ γρήγορα”. Και κυριολεκτικά, κάθε μέρα, κάνει κάτι καινούργιο, δεν είναι το μωρό που ήταν χθες», είπε ενθουσιασμένη η ηθοποιός.




Και πρόσθεσε: «Είναι θαυμάσιο να βλέπεις αυτή την ανάπτυξη και να είσαι μέρος της, είναι απλά καταπληκτικό… Είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ τόσο στον Benj και σε μένα. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι».

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί εδώ και αρκετά χρόνια ενώ η ηθοποιός είχε υποβληθεί και σε εξωσωματική γονιμοποίηση χωρίς επιτυχία. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Πλέον η διάσημη ηθοποιός μεγαλώνει την κόρη της και είναι πανευτυχής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved