Κλέλια Πανταζή: Δείτε πόσο γυμνασμένος είναι ο πατέρας της (vid+pics)

Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε.

Κλέλια Πανταζή: Δείτε πόσο γυμνασμένος είναι ο πατέρας της (vid+pics)

Η Κλέλια Πανταζή δημοσιεύει συχνά στιγμές με την οικογένειά της στα social media.

Ειδικά από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, δεν σταμάτησε να αναρτά φωτογραφίες του, θέλοντας να μοιραστεί την απόλυτη ευτυχία που βιώνει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Μιχαήλ - Άγγελος είναι επτά μηνών και η Κλέλια Πανταζή όπως και ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος, απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί του.


https://www.instagram.com/p/CBsI05MHZ2A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O πατέρας της

Εκτός από τη δική της οικογένεια, μεγάλη αδυναμία έχει η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής τόσο στην αδελφή της Αννη, όσο και στους γονείς της.

Η μητέρα της ‘Εφη Πανταζίδου, είναι διεθνής κριτής, ενώ ο πατέρας της Γιάννης Πανταζής, υπήρξε δρομέας ημιαντοχής στον Πανιώνιο και τώρα αγωνίζεται με τους βετεράνους αθλητές.

Στα 64 του χρόνια διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα που θα το ζήλευαν πολλοί νεώτεροί του. Και επειδή τα αγαθά κόποις κτώνται, ο κ. Γιάννης Πανταζής φροντίζει να αθλείται συστηματικά.

Μάλιστα την περίοδο αυτή προετοιμάζεται για το Spetsathlon.Η κόρη του Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Ο μπαμπάς μου είναι καλύτερος από τον δικό σου».

klelia

Δείτε όμως και το βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης Πανταζής από την προετοιμασία του για το Spetsathlon.


https://www.instagram.com/p/CC24uftBaoZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την Κλέλια Πανταζή το φετινό καλοκαίρι σίγουρα είναι ξεχωριστό λόγω του γιου της. Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τον μοναχογιό της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved