Αυτό το κορμί ανήκει σε διάσημη Ελληνίδα μαμά - Μαντεύετε ποια είναι;

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram της και προκάλεσε «εγκεφαλικά»!

Αυτό το κορμί ανήκει σε διάσημη Ελληνίδα μαμά - Μαντεύετε ποια είναι;

Μπορεί να είναι μαμά, δεν παύει όμως να είναι σέξι. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Τήνο με την οικογένειά της από όπου και ανέβασε αυτήν την αποκαλυπτική και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη φώτο ήταν μια έκπληξη για τους ακολούθους της και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που απέσπασε πολλές χιλιάδες likes και comments. Οι περισσότερες αναρτήσεις της στο Instagram σχετίζονται είτε με τη δουλειά της, είτε με απλές στιγμές της καθημερινότητάς της, στην οποία πρωταγωνιστούν ο σύζυγος και η κόρη της.

Ο σύζυγός της είναι γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής και η κόρη τους φέτος γιόρτασε τα δέκατα γενέθλιά της. Όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις της μητέρας της, μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και η μικρή Μαρία-Ροζάρια έχει γίνει σωστή δεσποινίδα.

elena asimakopoulou soma 6

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε καταλάβει για ποια διάσημη Ελληνίδα μαμά μιλάμε, ο λόγος για την Έλενα Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός τις τελευταίες μέρες απόλαυσε μερικές ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα και φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί μαζί μας υπέροχες φωτογραφίες που μας έκαναν να ζηλέψουμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved