Ο άντρας μου πάντα ήθελε να κάνει αγόρι - Ξεκαρδιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος

H αντίδραση αυτού του μπαμπά όταν έμαθε ότι περιμένει κόρη είναι όλα τα λεφτά!

Ο άντρας μου πάντα ήθελε να κάνει αγόρι - Ξεκαρδιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος

Θυμάστε την ταινία «η κόρη μου η σοσιαλίστρια» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ο πατέρας της δεν ήθελε να κάνει κορίτσι και φώναζε την Αλίκη «Σωτήρη»;

Ε αυτό μας θύμισε το συγκεκριμένο βίντεο. Αυτός ο μπαμπάς δεν ήθελε με τίποτα να κάνει κόρη, και η αντίδραση του όταν αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα του περιμένει κορίτσι ήταν επική.

Όμως όταν τελικά γεννήθηκε η κορούλα του, όπως θα δείτε όχι απλά δεν ξενέρωσε που δεν έχει τελικά γιο, αλλά ήταν απίστευτα ευτυχισμένος! Όμως η γυναίκα του έμεινε πάλι έγκυος, αυτή τη φορά θα κάνει το πολυπόθητο αγόρι ή όχι;

Πέντε λόγοι για τους οποίους οι μπαμπάδες είναι τόσο σημαντικοί για τις κόρες τους

Η σχέση μπαμπά και κόρης είναι ιδιαίτερη. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Η πατρική φιγούρα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών και δη των κοριτσιών. Ας δούμε γιατί.

Οι μπαμπάδες δημιουργούν πρότυπα για τις μελλοντικές συντροφικές σχέσεις του κοριτσιού

Κι όμως, οι γυναίκες πράγματι επιλέγουμε άντρες που μας θυμίζουν τον πατέρα μας. Δεν είναι μύθος. Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις, άλλωστε αυτές επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Τα κορίτσια των οποίων οι μπαμπάδες τους συμπεριφέρονται με σεβασμό και τις στηρίζουν, θα αναζητήσουν συνειδητά ή υποσυνείδητα μία αντίστοιχη συμπεριφορά και από τους μελλοντικούς τους συντρόφους.

Η αγάπη και η αποδοχή του πατέρα έχει σημαντική επίδραση στην αυτοπεποίθηση του κοριτσιού στο μέλλον

Οι μπαμπάδες που στηρίζουν, νοιάζονται και αγαπούν ανιδιοτελώς τις κόρες τους, τους κάνουν ένα σημαντικό δώρο: αυτοπεποίθηση. Τα κορίτσια που μεγαλώνουν δίπλα σε έναν στοργικό πατέρα, έχουν πίστη στον εαυτό τους, είναι δυνατές και έχουν αυτοπεποίθηση.

Ο ενεργός ρόλος του πατέρα συμβάλλει θετικά στις επιδόσεις στο σχολείο

Η σχέση ενός κοριτσιού με τον πατέρα του, επηρεάζει και τις σχολικές επιδόσεις. Τα κορίτσια που μεγαλώνουν δίπλα σε έναν στοργικό πατέρα με τον οποίο είναι κοντά, συζητάνε και περνάνε χρόνο μαζί, έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο, σύμφωνα με έρευνες.

Οι μπαμπάδες παρακινούν τις κόρες τους να τολμήσουν

Τα κορίτσια συχνά παίρνουν την τόλμη και το θάρρος από τον μπαμπά τους. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις στις οποίες οι μπαμπάδες είναι υπερπροστατευτικοί με τις κόρες τους, για αυτό και πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή, ώστε να είναι δίπλα τους χωρίς να τους κόψουν τα φτερά, αντιθέτως να τις παρακινήσουν να τολμήσουν και να δοκιμάσουν νέα πράγματα.

Οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν τις κόρες τους να αγαπήσουν τον εαυτό τους

Ιδιαίτερα στην εφηβεία, πολλά κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένα με την εικόνα τους και επηρεάζονται από το πώς μιλάει ο πατέρας τους για τη δική τους εμφάνιση αλλά και την εμφάνιση τρίτων.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο μέχρι το τέλος!


https://www.instagram.com/reel/CeII5nePgge/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved