Η μοναδική αντίδραση ενός μπαμπά όταν συναντά την κόρη του μετά από 3 χρόνια

Ήταν η καλύτερη έκπληξη της ζωής του.

Η μοναδική αντίδραση ενός μπαμπά όταν συναντά την κόρη του μετά από 3 χρόνια

Οι συνέπειες της πανδημίας αποτυπώνονται καθημερινά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Κλεισμένοι στα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έμειναν μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους, αναμένοντας τη στιγμή που θα μπορούσαν ξανά να συναντηθούν.

Το ίδιο συνέβη και με την Jordyn Rassi, 26 ετών και τους γονείς της. Λόγω COVID-19 και ορισμένων ιατρικών θεμάτων είχε να δει τον μπαμπά της τρία χρόνια. Μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες, αποφάσισε να επισκεφτεί τους γονείς της στην Ουάσινγκτον, χωρίς όμως να τους ενημερώσει.

Ήθελε να τους κάνει έκπληξη και ειδικά στον πατέρα της. Κι όπως φάνηκε τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, η Jordyn Rassi, κάθεται στη βεράντα του σπιτιού της , μαζί με τον σύζυγό της, περιμένοντας τον μπαμπά της να βγει έξω. Όταν ο William Nutting 59 ετών, εμφανίζεται στη βεράντα δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Πετάει τα γυαλιά και το καπέλο, τρέχει αγκαλιάζει την κόρη του και ξεσπά σε κλάματα.

sinadisi mpampas kai koris

Δείχνει να μη μπορεί να πιστέψει ότι κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του. Ακόμα κι όταν απομακρύνεται από κοντά της δεν σταματά να κλαίει . Στηρίζεται από τα κάγκελα της βεράντας και συνεχίζει τα κλάματα παραμιλώντας από τη χαρά του.

Η κόρη του συνέχισε να καταγράφει το…σοκ του μπαμπά της όλη την ημέρα: στο σπίτι αλλά και έξω , σε ένα εστιατόριο που πήγαν. Ο William Nutting πραγματικά δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του κάθε φορά που την κοίταζε.

Δείτε το πραγματικά υπέροχα βίντεο:



Μπαμπάς και κόρη: Μία σχέση λατρείας


Σύμφωνα με τους ειδικούς ο μπαμπάς είναι αυτός που δίνει στις κόρες του την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να γίνουν δυνατές γυναίκες.

Ο τρόπος με τον οποίο ο πατέρας αντιμετωπίζει τη ζωή είναι το παράδειγμα για τα κορίτσια του. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση μπαμπά – κόρης να υπάρχει ειλικρίνεια και να της δίνει το θετικό παράδειγμα για το πώς θα πρέπει στο μέλλον να αντιμετωπίζει τις κακοτοπιές στη ζωή της.

Τώρα πια στη ζωή μας έχουν αλλάξει τα πράγματα και ο άντρας κάνει πολύ περισσότερα πράγματα σε σχέση με τη φροντίδα του μωρού. Από την πρώτη μέρα οι περισσότεροι μπαμπάδες συμμετέχουν στο άλλαγμα της πάνας και το τάισμα του μωρού ( αν δεν θηλάζει), το βάζουν για ύπνο, το πηγαίνουν βόλτες.

Μεγαλώνοντας υπάρχει μια απόσταση καθώς τα κορίτσια ντρέπονται να πουν πολλά πράγματα στον πατέρα τους και προτιμούν να μιλούν με τη μητέρα τους. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι μπαμπάδες είναι να φροντίσουν να είναι εκεί όταν οι κόρες τους, τους χρειαστούν και να δώσουν όσο το δυνατόν τις καλύτερες συμβουλές.


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved