Τέσσερις μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια

Πόσο διαφέρουν τελικά τα αγοράκια με τα κοριτσάκια;

Μία Μαμά
Τέσσερις μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια

Η Ellice Vargas, μαμά ενός δύο μωρών διαφορετικού φύλου, στο άρθρο της στο lifeasmama.com γράφει για την προσωπική της εμπειρία, με αφορμή την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς της. Ο γιος της την έκανε να συνειδητοποιήσει τις διαφορές που έχουν αγοράκια και κοριτσάκια, από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής τους. Όλα όσα της έμαθε ο μικρός της μπόμπιρας την εξέπληξαν!

Οι γυναίκες προτιμούν τα κοριτσάκια

Όταν κυκλοφορώ με τον γιο μου στον δρόμο, συχνά με σταματούν και σχολιάζουν πόσο γλυκός είναι. Όταν όμως έκανα βόλτες με την κόρη μου, με σταματούσαν πολύ πιο συχνά. Φαίνεται πως οι γυναίκες αγαπάμε οτιδήποτε έχει σχέση με τα μικρά και γλυκά κοριτσάκια. Τα πάντα πάνω τους, από τα πολύχρωμα κοκαλάκια μέχρι τα ροζ παπουτσάκια τους, δείχνουν εξαιρετικά χαριτωμένα!

Είναι πιο εύκολο να ντύνεις ένα αγοράκι

Μπορεί τα αγόρια να μην φορούν φιογκάκια στα μαλλιά και όμορφα ρούχα γεμάτα στρας. Παρόλα αυτά, είναι πιο εύκολο να συνδυάσεις τα ρούχα τους και να τα ντύσεις σε λίγα μόλις λεπτά. Έτσι, θα γλιτώσεις πολύ χρόνο, χωρίς καν να το καταλάβεις.

Τα αγόρια είναι δραστήρια

Ο γιος μου δυσκολεύτηκε να κρατήσει σταθερό το κεφαλάκι του περισσότερο από την κόρη μου. Παρόλα αυτά, δεν σταματάει ποτέ να κουνάει τα ποδαράκια και τα χεράκια του. Θα είναι ενδιαφέρον να δω αν θα μάθει να περπατάει στην ίδια ηλικία με την αδελφούλα του.

Είναι και οι δύο ευαίσθητοι

Οι περισσότεροι γονείς που έχουν παιδιά διαφορετικού φύλου, θα επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι όταν είναι μικρά είναι εξίσου ευαίσθητα. Θα έλεγα μάλιστα ότι ο γιος μου είναι μάλλον περισσότερο ευαίσθητος και έχει ανάγκη από περισσότερη προσοχή από ότι η κόρη μου.

Σε κάθε περίπτωση, αγοράκια και κοριτσάκια αγαπούν να τα φροντίζουμε και να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί τους!

Διαβάστε επίσης:
Τα αγόρια λένε περισσότερα ψέματα από τα κορίτσια; Η νέα έρευνα που εξηγεί το γιατί!

Αγόρια-Κορίτσια: Ομοιότητες και διαφορές

Αγόρια - Κορίτσια: Ποιος δυσκολεύεται περισσότερο στην Α' δημοτικού;

Πώς είναι να μεγαλώνεις αγόρια; 18 φωτογραφίες με τις οποίες θα ταυτιστείτε (pics)

Είναι δύσκολο να είσαι κορίτσι ακόμα και στις μέρες μας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved