Πώς θα ξυπνά πιο εύκολα το πρωί η μαμά

Πώς θα βελτιώσει τα πρωινά της μια μαμά;

Πώς θα ξυπνά πιο εύκολα το πρωί η μαμά

Αυτά τα πρωινά -ειδικά τώρα που έχουμε μπει σε κάποιο πρόγραμμα- είναι μαρτυρικά! Ειδικά για τις μαμάδες είναι ακόμη χειρότερα μιας και μέσα σε όλα τα άλλα έχουν να ετοιμάσουν πρωινό, να ντύσουν τα παιδιά, να τσεκάρουν αν έχουν βάλει στην τσάντα τους όλα όσα θα χρειαστούν και να γκρινιάξουν για να πλύνουν δόντια γρήγορα, να βάλουν παπούτσια για να φύγουν για το σχολείο.

Για να μην είναι μαρτυρικά τα πρωινά σας θα πρέπει να τα βελτιώσετε. Έτσι θα φτιάξει η διάθεσή σας και θα τα προλαβαίνετε όλα χωρίς άγχος!

Βάλτε το ξυπνητήρι νωρίς

Μην ξυπνάτε τη στιγμή που θα ξυπνήσετε και το παιδί σας. Βάλτε το ξυπνητήρι λίγο πιο νωρίς.

Κάντε ένα γρήγορο ντους

Μπορεί να ακούγεται βάρβαρο αλλά το πρωινό ντους θα σας γεμίσει ενέργεια, θα σας αναζωογονήσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Μετά το ντους ντυθείτε και κατευθυνθείτε αθόρυβα στην κουζίνα.

Καφές, καφές, καφές

Βάλτε την καφετιέρα σας αν πίνετε γαλλικό καφέ, βάλτε το μπρίκι στο γκαζάκι αν λατρεύετε έναν ελληνικό καφέ το πρωί ή πατήστε την εσπρεσιέρα να σας φτιάξει γρήγορα γρήγορα το καφεδάκι σας.

Αφού πιείτε μια γουλιά καφέ, ετοιμάστε το πρωινό του παιδιού σας (όποιο και αν είναι αυτό) βάλτε το στο τραπέζι και ετοιμάστε κάτι και για εσάς.

Ένα υγιεινό πρωινό

Μην φεύγετε ποτέ από το σπίτι με άδειο στομάχι. Φάτε 2-3 μικρά pancakes με μέλι, ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, ένα μπολ με δημητριακά και γάλα.

Επαναλάβετε καθημερινά όλα τα παραπάνω

Φτιάξτε τη δική σας ρουτίνα κάνοντας όλα τα παραπάνω και θα δείτε ότι ποτέ άλλοτε τα πρωινά σας δεν θα είναι δύσκολα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved