Γιορτή της μητέρας: Τα καλύτερα δώρα για τη γυναίκα της ζωής σας (ή εσάς)

Γιορτή της ΜητέραςΤι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας; Τι θα ζητήσετε να σας κάνουν δώρο; Τι δώρο θα κάνετε στη δική σας μαμά;

Γιορτή της μητέρας: Τα καλύτερα δώρα για τη γυναίκα της ζωής σας (ή εσάς)

Έξι μέρες μας χωρίζουν από τη Γιορτή της Μητέρας και είτε θέλετε να αγοράσετε κάτι για την αγαπημένη σας μανούλα ή να κάνετε δώρο στον εαυτό σας (επειδή το αξίζετε περισσότερο φέτος από κάθε άλλη χρονιά), βρήκαμε τα πιο όμορφα δώρα για να κάνετε τη φετινή μέρα ξεχωριστή.

Ενώ οι εορτασμοί είναι αρκετά διαφορετικοί φέτος, ελπίζουμε να βρείτε και να ξοδέψετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας ακόμη και μέσα από βιντεοκλήσεις.

Ξέρουμε ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο αγαπημένες μας μαμάδες και θέλουμε απλά να ξέρετε ότι είστε ανεκτίμητες στη ζωή των αγαπημένων σας.

Ορίστε οι επιλογές μας για να κάνετε την φετινή Γιορτή της Μητέρας, ξεχωριστή.

Μια κάρτα αγκαλιάς


https://www.instagram.com/p/BNTYX58AghL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν μπορείτε να πάρετε την μαμά σας αγκαλιά αυτή τη στιγμή, όμως μπορείτε να της στείλετε μια όμορφη κάρτα που θα δείχνει μια μαμά που αγκαλιάζει τα παιδιά της. Μην ξεχάσετε εκτός απο το «Χρόνια Πολλά» να της γράψετε πόσο σας λείπει και πόσο θα θέλατε να την αγκαλιάσετε, όπως και πριν.

Το κολιέ της μαμάς


https://www.instagram.com/p/BsdNpecBu36/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από τη λέξη «μαμά». Ένα τέτοιο κολιέ, είναι ένας όμορφος τρόπος για να δείξετε στη μαμά σας πόσο πολύ την αγαπάτε.

Η μαμαδίστικη τσάντα


https://www.instagram.com/p/B8M8HaWpUWV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο καιρός ανοίγει, τα γίνεται άρση των μέτρων, τα μαγαζιά ανοίγουν και οι μαμάδες έχουν τον χρόνο να κάνουν πράγματα που εδώ και έναν μήνα δεν μπορούσαν. Τι καλύτερο από μια μαμαδίστικη, μεγάλη τσάντα σε γήινη απόχρωση. Εκτός από γάντια μίας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά που δεν λείπουν πια από καμία τσάντα, χωράει και άλλα πολλά απαραίτητα για τη βόλτα ή τα ψώνια.

Άνετες πυτζάμες


https://www.instagram.com/p/B_u6bklFTIq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να έχει γίνει άρση μέτρων όμως το #μένουμε_σπίτι συνεχίζει να είναι σε ισχύει. Για να είναι μια μαμά άνετη στο σπίτι χρειάζεται και άνετες πυτζάμες.

Μυρωδάτο κερί


https://www.instagram.com/p/BWtuYJqAgrz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα κεριά και δη τα αρωματικά πάντα φτιάχνουν τη διάθεση μας. Ένα αρωματικό κερί για το σαλόνι ή το μπάνιο, είναι ό,τι καλύτερο για να μας χαλαρώσει λίγο αυτή την εποχή. Προτιμήστε αρώματα της βανίλιας και της καρύδας.

Μπλουζάκι της μαμάς


https://www.instagram.com/p/BsZ_tUyAdT6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα μπλουζάκι με το logo «Mama Bird» ή στα ελληνικά «Μαμά Κουκουβάγια» είναι υπέροχο και ό,τι καλύτερο για μια νέα μαμά.

Ένα μπουκέτο λουλούδια


https://www.instagram.com/p/B_womSqIZr3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά πάντα ένα μπουκέτο λουλούδια εμάς μας κάνει να χαμογελάμε και μας φτιάχνει τη διάθεση. Βάλτε λουλούδια στο βάζο σας ή στείλτε ένα μπουκέτο λουλούδια στη μαμά σας, κάνοντάς τη να χαμογελάσει ακόμη και αν βρίσκεται μακριά σας.

Μπορεί να γιορτάζουμε διαφορετικά, όμως υπάρχουν τρόποι να κάνουμε τη δική μας μέρα και τη μέρα των μαμάδων μας ξεχωριστή ακόμη και φέτος.

Περισσότερα άρθρα για τη Γιορτή της Μητέρας δείτε εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved