Kate Middleton: Αυτό είναι το δώρο που της έκανε ο πρίγκιπας George για τη Γιορτή της Μητέρας (pics)

Μπορεί στον υπόλοιπο κόσμο όπως και στην Ελλάδα, να γιορτάζουμε τη Ημέρα της Μητέρας κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, όμως στο Ηνωμένο Βασίλειο τη γιόρτασαν χθες. 

Kate Middleton: Αυτό είναι το δώρο που της έκανε ο πρίγκιπας George για τη Γιορτή της Μητέρας (pics)

Στην Αγγλία, η τέταρτη Κυριακή της Σαρακοστής είναι αφιερωμένη στις μαμάδες. Είναι η λεγόμενη «Mothering Sunday» και έχει τις ρίζες της πίσω στο 1600 όταν οι υπηρέτες που ζούσαν στα σπίτια των αφεντικών τους, έπαιρναν μία ημέρα άδεια και την περνούσαν με τι δικές τους μητέρες.

Κάθε τέταρτη Κυριακή λοιπόν της Σαρακοστής, οι μαμάδες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν την τιμητική τους. Την ιδιαίτερη αυτή περίσταση γιόρτασε και η βασιλική οικογένεια και με μία ανάρτηση προς τιμήν της Kate Middleton, της μητέρας της και της πριγκίπισσας Diana στν επίσημο Instagram λογαριασμό του παλατιού, ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» σε όλες τις μαμάδες της Αγγλίας.

«Αφιερωμένο σε όλες τις μητέρες, τις νέες και τις παλιές και σε όλες τις οικογένειες που περνάνε τη σημερινή μέρα είτε μαζί, είτε χώρια. Σας σκεφτόμαστε όλους αυτές τις δύσκολες στιγμές.»

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση μάλιστα, είδαμε και το δώρο που έκανε ο πρίγκιπας George στην μητέρα του. Ποιο ήταν αυτό; Δείτε το στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved