Διάσημες που απέκτησαν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας (pics+vid)

Ιδού μερικές από αυτές τις διάσημες μαμάδες!

Διάσημες που απέκτησαν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας (pics+vid)

Τα τελευταία χρόνια όλο και αυξάνονται τα διάσημα ζευγάρια που επιλέγουν τη μέθοδο της παρένθετης μητρότητας για να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους. Βέβαια, οι περιπτώσεις ποικίλουν, όπως και οι λόγοι που προχωρούν στην επιλογή αυτή.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν τα απίστευτα νέα ότι η ηθοποιός Cameron Diaz και ο μουσικός Benji Madden έγιναν γονείς στις αρχές Ιανουαρίου. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η κόρη τους ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς κανείς δεν την είδε έγκυο. Ωστόσο κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

Ακόμη μια διάσημη που θέλει να γίνει μητέρα είναι και η Maria Menounos. «Θα προσπαθήσω για παιδί αν δεν τα καταφέρω θα καταφύγω σε παρένθετη μητέρα», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.com το 2018. Η ιδέα της παρένθετης μητέρας βρίσκει σύμφωνο και τον σύζυγό της, καθώς αισθάνεται ότι η παρένθετη μητέρα θα ήταν η καλύτερη λύση στην περίπτωσή τους. «Σίγουρα θέλουμε παιδιά, αλλά σκέφτομαι πως θα τα βγάλει πέρα με μια εγκυμοσύνη και θα ήθελα να βρω παρένθετη μητέρα επειδή το σώμα της πέρασε μέσα από την κόλαση στην κυριολεξία. Θέλω ένα παιδί απεγνωσμένα αλλά δεν θέλω να ρισκάρουμε την υγεία της!».

Ποιες είναι όμως εκείνες οι διάσημες που έχουν παραδεχτεί και επιβεβαιώσει ότι απέκτησαν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved