Τι να φορέσεις την Κυριακή του Πάσχα για να τα βγάλεις πέρα με τα παιδιά

Ένα all-day look, πάνω από όλα άνετο - Εμπνεύσου από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Τι να φορέσεις την Κυριακή του Πάσχα για να τα βγάλεις πέρα με τα παιδιά

Δούκισσα Νομικού

Ανοιξιάτικα σύνολα για τη μαμά που θέλει αν είναι άνετα και κομψά ντυμένη την Κυριακή του Πάσχα. Είτε έχετε φύγει εκτός της πόλης σας, είτε όχι, παρακάτω θα δείτε ιδέες για άνετα ρούχα και παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε ώστε να είστε ξεκούραστες και άνετες ώστε να τα βγάλετε πέρα με τα παιδιά.

Οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες όλο αυτό το διάστημα και μέσα από αναρτήσεις που κάνουν έχουν δείξει πολλές φορές ρούχα που βοηθάνε τις ίδιες να είναι άνετες μέσα στη μέρα τους.

Όχι δεν πρόκειται να δείτε εξεζητημένα ρούχα, αλλά απλά ρούχα και κομμάτια «κλειδιά» που ήδη έχετε στην ντουλάπα σας και τρόπους που μπορείτε να τα συνδυάσετε ώστε να είστε κομψή, όμορφη και φυσικά... άνετη.

Μαρία Ηλιάκη

diasimes-ellinides-mamades-pasxa-(3).jpg

Μαρία Ηλιάκη

Διαλέξτε μια casual σαλοπέτα σε λευκό χρώμα και συνδυάστε τη με ένα crop top εφαρμοστό μπλουζάκι. Όσο για παπούτσια; Διαλέξτε κάτι αθλητικό ή μια μπαλαρίνα.

Δούκισσα Νομικού

diasimes-ellinides-mamades-pasxa-(4).jpg

Δούκισσα Νομικού

Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα επιλέξτε ένα σαν αυτό που φορά η Δούκισσα Νομικού με cut outs. Οι μπαλαρίνες αν διαλέξετε αυτό το look, επιβάλονται.

Χριστίνα Μπόμπα

diasimes-ellinides-mamades-pasxa-(2).jpg

Χριστίνα Μπόμπα

Αν δεν αποχωρίζεστε το τζιν παντελόνι σας, συνδυάστε το με ένα απλό t-shirt και κάντε το να ξεχωρίζει φορώντας ένα δερμάτινο biker μπουφάν από πάνω.

Φαίη Σκορδά

diasimes-ellinides-mamades-pasxa-(1).jpg

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε πριν μερικές μέρες στην εκπομπή της φορώντας μαύρο κολάν, σακάκι και αθλητικά παπούτσια. Μια όμορφη πρόταση για την Κυριακή του Πάσχα, αν θέλετε να είστε άνετη και στιλάτη.

Ελένη Μενεγάκη

unknown_332308275_1154833255217537_3573254471777663966_n.jpg

Ελένη Μενεγάκη

Αν θέλετε να είστε ακόμη πιο άνετη την Κυριακή του Πάσχα και να μην έχετε έγνοια το κουμπί του τζιν σε περίπτωση που ξεφύγετε διατροφικά, διαλέξτε ένα αθλητικό look. Μια jogger φόρμα και ένα φούτερ ή ένα oversize μπλουζάκι είναι ο,τι πρέπει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

diasimes-ellinides-mamades-pasxa-(5).jpg

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αν τα παιδιά σας είναι λίγο μεγαλύτερα ή καταφέρνετε να τρέξετε με την πλατφόρμα τότε δεν έχετε παρά να φορέσετε μια printed παντελόνα, ένα crop top με φουσκωτά μανίκια και φυσικά τις πλατφόρμες σας.

Νάντια Μπουλέ

diasimes-ellinides-mamades-pasxa-(6).jpg

Νάντια Μπουλέ

Για το τέλος αφήσαμε τη Νάντια Μπουλέ. Φορέστε τις φόρμες σας, τα αθλητικά σας παπούτσια, πάρτε και μια αθλητική ζακέτα για παν ενδεχόμενο μαζί σας και απολαύστε τη μέρα, είτε τρέχετε, είτε όχι πίσω από τα παιδιά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved