Celebrity manicure: Πάρτε ιδέες από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση για το επόμενο manicure σας τότε δεν έχετε παρά να δείτε τα σχέδια και τα χρώματα που έχουν διαλέξει για τα νύχια τους αυτές οι διάσημες μαμάδες.

Celebrity manicure: Πάρτε ιδέες από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Από funky σχέδια και ιριδίζουσες αποχρώσεις μέχρι απλά εντυπωσιακά σχέδια, τα μαγευτικά μανικιούρ κυριαρχούν ακόμη και ανάμεσα στις μαμάδες. Άλλες με μακριά νύχια, άλλες με κοντά (γιατί έχουν παιδιά σε μικρές ηλικίες) λανσάρουν νέα χρώματα βερνικιών και εμπνέουν πολλές από εμάς.

Στην πραγματικότητα, οι διάσημες μαμάδες διαμορφώνουν τις τάσεις. Επομένως, προτού κλείσετε ραντεβού με την μανικιουρίστ σας, φροντίστε να ενημερωθείτε για τα καλύτερα χρώματα και σχέδια που είναι στη μόδα αυτή την εποχή.

Είστε νέα μαμά αλλά σας αρέσουν τα μακριά και περιποιημένα νύχια; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Μαίρης Συνατσάκη. Λίγο μακριά, οβάλ νύχια σε nude απόχρωση. Τώρα κάποιες ίσως να αναρωτηθείτε πώς τα βγάζει πέρα με μωρό παιδί και τα μακριά νύχια; Δείτε την απάντηση που είχε δώσει πριν καιρό η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CpifheFrLu7

To ίδιο παράδειγμα με μακριά και οβάλ νύχια, ακολουθεί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μάλιστα πρόσφατα έδειξε το τέλειο μανικιούρ που έφτιαξε. Baby pink απόχρωση του βερνικιού με σχέδια, μικρές κόκκινες καρδιές.

konstantina-spiropoulou-nixia.jpg

Το μανικιούρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Μαρία Ηλιάκη από την άλλη προτιμά τα κοντά νύχια. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα επιλέγει nude αποχρώσεις και η συγκεκριμένη για τα νύχια της.

iliaki-nixia.JPG

Μαρία Ηλιάκη

Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες διάσημες μαμάδες που εμπνέουν με τα νύχια τους. Παρακάτω ακολουθούν 9 ακόμη διάσημες μαμάδες. Spoiler allert: Οι nude και γήινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved