Μαμά γέννησε το μωρό της στο μπάνιο του σπιτιού – Απίθανα στιγμιότυπα

Φωτογραφίες τοκετού από τη Monet Nicole.

Μαμά γέννησε το μωρό της στο μπάνιο του σπιτιού – Απίθανα στιγμιότυπα

Μαμά γέννησε το μωρό της στο μπάνιο του σπιτιού.

Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού και μαία. Έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γέννες γυναικών και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει στιγμιότυπα από κάθε στάδιο του τοκετού.

https://www.instagram.com/p/CqbvxOzsPFW

Το προφίλ της στο Instagram έχει πάνω από 155 χιλιάδες ακολούθους και είναι ένα μοναδικό φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες από τοκετούς στο μαιευτήριο, στο σπίτι, στο νερό.

https://www.instagram.com/p/CqEESR6pwQ3

Στις αναρτήσεις της η Monet περιγράφει εμπειρίες και μοιράζεται σκέψεις για το θαύμα της γέννησης μίας νέας ζωής. Για εκείνη, άλλωστε, ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική, που αλλάζει κάθε γυναίκα που τη βιώνει, όπως άλλαξε και εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Co-shqbJ9ci

Στιγμιότυπα από έναν τοκετό στο σπίτι

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις η φωτογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από έναν τοκετό στο νερό. Μία μαμά γέννησε το μωρό της στο σπίτι εύκολα και τόσο φυσικά που η Monet αναπόφευκτα σκέφτηκε πόσο σοφό ήταν και είναι το ανθρώπινο σώμα.

«Αυτή η μαμά γέννησε το μωρό της στα χέρια της και ενστικτωδώς ήξερε πώς να ελέγξει τον ομφάλιο λώρο. Τον πήρε και τον έκοψε τόσο εύκολα… σαν να το έκανε ξανά και ξανά χρόνια ολόκληρα. Λάτρεψα που είδα τη μαία της να στέκεται παραδίπλα της… να επιβλέπει και να περιμένει, αλλά όχι να παρεμβαίνει.

Κουβαλάμε σοφία γενεών στο σώμα μας (και τραύματα επίσης). Ο τοκετός μας επιτρέπει να την αξιοποιήσουμε, αλλά και να θεραπευτούμε από τα όποια τραύματα» γράφει η φωτογραφός.

Παρακάτω οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Monet Nicole στο προφίλ της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved