Φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με το μωρό

Οι φωτογραφίες της Έβελιν είναι αυθόρμητες και υπέροχες.

Φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με το μωρό

Μαμά με το νεογέννητο μωρό της.

Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι φωτογράφος νεογέννητων και παρόλο που ασχολείται μόλις λίγα χρόνια με τη φωτογραφία επαγγελματικά μετρά ήδη δεκάδες χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Το προφίλ της είναι ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες μωρών. Τα γήινα χρώματα κυριαρχούν και οι φωτογραφίες ξεχωρίζουν γιατί μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα.

https://www.instagram.com/p/Cp3BqMHIVdA

Η φωτογράφος ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών. Οι γιοι της είναι για αυτήν κινητήριος δύναμη και έμπνευση, όπως λέει και στόχος της να απαθανατίζει τις πρώτες εκείνες στιγμές με το μωρό που οι γονείς θυμούνται για μία ζωή.

https://www.instagram.com/p/CnkjJSpsgZO

Το Project 48

Οι φωτογραφίες της Έβελιν χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Εκείνες που είναι τραβηγμένες μέσα στο μαιευτήριο 48 ώρες μετά τη γέννα και αυτές που έχουν τραβηχτεί στα σπίτια των οικογενειών μετά την επιστροφή μαμάς και μωρού από το μαιευτήριο.

Στο Project 48 οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τις στιγμές μετά τον τοκετό. Τα νεογέννητα φοράνε ακόμα τα βραχιολάκια τους στο χέρι ή το πόδι και η φωτογράφος τα απαθανατίζει πότε μόνα τους και πότε στην αγκαλιά των γονιών τους.

Φωτογραφίες στο σπίτι

Οι φωτογραφίες στο σπίτι είναι σαφώς περισσότερες.

Η Έβελιν εστιάζει στις εκφράσεις των νεογέννητων και τα συναισθήματα των νέων γονιών που αποτυπώνονται στις κινήσεις, το άγγιγμα και το βλέμμα τους.

Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved