«Το σώμα μας κάνει απίθανα πράγματα»

Φωτογραφίες τοκετού από την Monet Nicole.

«Το σώμα μας κάνει απίθανα πράγματα»

Μαμά λίγο μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού και το προφίλ της στο Instagram είναι ένα πλούσιο portfolio, γεμάτο φωτογραφίες γέννας που κόβουν την ανάσα.

«Ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία που αλλάζει κάθε γυναίκα που τη βιώνει» υποστηρίζει η ίδια η οποία έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γέννες γυναικών και έχει απαθανατίσει στιγμιότυπα από όλα τα στάδια του τοκετού.

https://www.instagram.com/p/Cn0Bcazp1jR

Η Monet μέσα από τις αναρτήσεις μοιράζεται ιστορίες μαμάδων, σκέψεις, εμπειρίες. Σε μία από τις πιο πρόσφατες δημοσίευσε στιγμιότυπα από την τρίτη γέννα μίας μαμάς η οποία ήταν γρήγορη και πολύ εύκολη.

«Αυτή η λήψη! Η Τρίτη της γέννα ήταν τόσο γρήγορη, κι όμως αυτή η μαμά παρέμεινε παρούσα την κάθε στιγμή. Το αγόρι γεννήθηκε στα χέρια της και στη συνέχεια τον πήρε στην αγκαλιά της. Και ναι… αυτό το μωρό ήταν κάτι παραπάνω από 4 κιλά. Το σώμα μας κάνει απίθανα πράγματα.» έγραψε η φωτογράφος στην ανάρτηση της.

Όσο για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, μιλούν από μόνες τους.

Φωτογραφίες τοκετού που κόβουν την ανάσα

Οι ακόλουθοι της Monet στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνούν τις 159 χιλιάδες και οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά της γέννας. Στο προφίλ της μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες τοκετού στο νερό, στο σπίτι, στο μαιευτήριο. Φωτογραφίες νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους και μαμάδων που κρατούν τα μωρά τους για πρώτη φορά αγκαλιά.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved