Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα με χουχουλιάρικα πουλόβερ

Οι φωτογραφίες της Έβελιν είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα με χουχουλιάρικα πουλόβερ
Instagram / fotografie_eweliny

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend των τελευταίων ετών και πολλοί είναι πλέον οι επαγγελματίες φωτογράφοι που εξειδικεύονται σε αυτό το είδος φωτογράφισης.

Η Έβελιν είναι ασχολείται συγκεκριμένα με την lifestyle φωτογράφιση νεογέννητων και το προφίλ της στο Instagram είναι ένα υπέροχο portfolio με φωτογραφίες νεογέννητων και νέων γονιών.

https://www.instagram.com/p/CGF2hJiF0zp

Η φωτογράφος έκανε την αγάπη της για τη φωτογραφία επάγγελμα λίγο μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου της. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, η συνήθειά της να απαθανατίζει το μωρό της συνέχεια την έκανε να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τη φωτογράφιση νεογέννητων και επαγγελματικά. Για εκείνη, τα παιδιά της είναι πηγή έμπνευση και κινητήριος δύναμη όλα αυτά τα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CWwIJ2csgWW

Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν για τη φυσικότητα κι τον μινιμαλισμό τους. Η Έβελιν ακολουθεί μία προσέγγιση η οποία κάνει τις φωτογραφίες να μοιάζουν τραβηγμένες αυθόρμητα. Δεν χρησιμοποιεί props ή εντυπωσιακά σκηνικά, αντίθετα, δίνει έμφαση στις εκφράσεις και τα συναισθήματα. Ο φωτισμός που προτιμά είναι ο φυσικός και οι περισσότερες φωτογραφίσεις γίνονται στο σπίτι της κάθε οικογένειας.

Εξαίρεση αποτελούν οι φωτογραφίες που ανήκουν στο Project 48, το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες τραβηγμένες στο μαιευτήριο τις πρώτες 48 ώρες μετά τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/Ci3ERRtsf6K

Οι φωτογραφίες νεογέννητων με χουχουλιάρικα πουλόβερ

Στο προφίλ της ΈΒελιν μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες νεογέννητων που κοιμούνται, που είναι ξύπνια, φωτογραφίες μαμάδων και μπαμπάδων με το νέο μέλος της οικογένειας αγκαλιά. Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι και οι πιο χειμερινές, οι πιο χουχουλιάρικες, με νεογέννητα που φορούν πουλόβερ.

Απολαύστε τις στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved