Black Friday: Τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσες να κάνεις στη μαμά

Ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσει μια μαμά με αφορμή τις εκπτώσεις της Black Friday!

Black Friday: Τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσες να κάνεις στη μαμά
Bigstock

Και σε ποιον δεν αρέσει η Black Friday; Ξέρω, σε εμένα. Δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτε στις εκπτώσεις που γίνονται εκείνη την ημέρα και δεν έχω μπει σε λίστες ή ουρές αναμονής. Ευτυχώς και για καλή μου τύχη τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των ημερών με εκπτώσεις με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να αγοράσει ό,τι θέλει πιο οικονομικά. Αν είσαι μαμά, τότε σίγουρα θα πετύχεις πράγματα σε τιμές ευκαιρίας τόσο για εσένα ή το παιδί σου.

Αυτή τη φορά όμως, θα ασχοληθούμε με εσένα μαμά (συγγνώμη μπαμπά και παιδιά!). Δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα, έτσι... γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι τις ημέρες προσφορών που έρχονται; Αγόρασε πράγματα που θες, πράγματα που δεν αγοράζεις συχνά, πράγματα που θα κάνουν την καθημερινότητα σου ευκολότερη ή πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Δεν είσαι μαμά ακόμη; Κανέναν πρόβλημα, πολλά από τα πράγματα που θα βρεις παρακάτω κάνουν και για εσένα.

Ήρθε η ώρα να διαλέξεις τα αγαπημένα σου και να τα στείλεις με ένα email στον ανδρούλη σου (που σίγουρα θα θέλει να σου πάρει κάτι ούτως ή άλλως)!

Δες παρακάτω τη λίστα και ετοιμάσου για την black Friday.

Σκούπα ρομπότ

https://www.instagram.com/p/Ckxyi8mo9Ik

Και ποια μαμά δεν θέλει να αποκτήσει μια σκούπα που καθαρίζει χωρίς καν να σηκώνεται από τον καναπέ;

Χύτρα ταχύτητας

https://www.instagram.com/p/Ckue6C-r2cd

Όλες οι μαμάδες βρίσκονται στην τσίτα και όλες θέλουν πώς και πώς μια χύτρα ταχύτητας που θα μαγειρεύει το φαγητό στον μισό χρόνο.

Αφυγραντήρας

https://www.instagram.com/p/Ch9vKNChi0L

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να πει όχι σε έναν αφυγραντήρα που θα στεγνώσει τα ρούχα της μέσα στο σπίτι σε χρόνο dt και θα ενισχύσει τη θέρμανση.

Σάουνα προσώπου

https://www.instagram.com/p/CiU8GrAoAaD

Μια μαμά θέλει ξεκούραστο, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα γι’ αυτό μια σάουνα προσώπου είναι χρήσιμη για εκείνη. Η ζέστη θρέφει το δέρμα, επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου και κάνει το δέρμα πιο λαμπερό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved