Εξάχρονη ζήτησε για τα γενέθλιά της χρήματα κι όχι δώρα – Ο λόγος ήταν σημαντικός

«Όχι δώρα γενεθλίων, παρακαλώ» έγραψε στην πρόσκληση των γενεθλίων της η 6χρονη.

Εξάχρονη ζήτησε για τα γενέθλιά της χρήματα κι όχι δώρα – Ο λόγος ήταν  σημαντικός
Photo: Magri family / timesofmalta.com

Κάθε παιδί ανυπομονεί για το πάρτι γενεθλίων του και τα δώρα που θα πάρει.

Εξαίρεση αποτελεί η 6χρονη Hazel Magri η οποία στην πρόσκληση γενεθλίων της ζήτησε από τους καλεσμένους αντί για δώρα, να κάνουν δωρεά σε ένα ίδρυμα που στηρίζει παιδιά με καρκίνο.

Ο αδελφός της Hazel Magri γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 2021. Λίγες εβδομάδες αργότερα διαγνώστηκε με επιθετικό όγκο στο κεφάλι και οι γιατροί δεν άφησαν κανένα περιθώριο ελπίδας.

Προκειμένου να είναι συνεχώς δίπλα του, η οικογένεια της Hazel πέρασε αρκετό χρόνο στο κέντρο Rainbow Ward.

Το κοριτσάκι πήγαινε στο σχολείο το πρωί και μετά επισκέπτονταν το νοσοκομείο, κάνοντας τα μαθήματά του και παίζοντας με το προσωπικό στο θάλαμο.

Η δωρεά της Hazel Magri

Η Hazel Magri έζησε από πρώτο χέρι όλη αυτή τη δύσκολη δοκιμασία του αδελφού της και κατάλαβε ότι τα παιδιά που νοσούν έχουν περισσότερα ανάγκη τα χρήματα για να γίνουν καλά απ΄ ότι εκείνη τα δώρα.

Έτσι, αποφάσισε τα χρήματα που θα συγκέντρωνε από τα γενέθλιά της να τα δωρίσει στο Ίδρυμα. Όταν μάλιστα παρέδωσε ένα μεγάλο κουτί που περιείχε 921,50 € στο Rainbow Ward η χαρά της ήταν απερίγραπτη.

«Ήταν πολύ χαρούμενη όταν πήγε με το κουτί συλλογής στο Rainbow Ward και της έδωσαν ένα πιστοποιητικό και μερικά γλυκά ως «ευχαριστώ»», είπε η μητέρα της ενώ ο μπαμπάς της πρόσθεσε ότι ο λόγος που έκαναν γνωστή την πράξη της κόρης τους ήταν για να μπορέσει να βρει μιμητές.

Πηγή: timesofmalta.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved