Οδηγός αγορών για νονές και μαμάδες: Έξι πασχαλινά δωράκια που κάθε παιδί θα εκτιμήσει

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Πάσχα είναι μία γιορτή για την οποία ανυπομονούν τα μικρά μας.

Οδηγός αγορών για νονές και μαμάδες: Έξι πασχαλινά δωράκια που κάθε παιδί θα εκτιμήσει

Όχι μόνο επειδή έχουν τη δυνατότητα να απέχουν από τις σχολικές υποχρεώσεις και να απολαύσουν ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και ξεκούρασης, αλλά διότι ξέρουν πως θα λάβουν πολλά πασχαλινά δωράκια από διαφορετικούς παραλήπτες. Και φυσικά, είτε είμαστε οι μαμάδες, είτε οι νονές τους, δεν μπορούμε να μην τους κάνουμε το χατίρι. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ξεκινάμε το ψάξιμο, ώστε μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε ανακαλύψει το ιδανικό πασχαλινό δώρο που θα τα ενθουσιάσει. Το ζήτημα είναι, βέβαια, ότι αυτή η αναζήτηση, δεν είναι πάντα εύκολη.

Ακριβώς επειδή τους έχουμε χαρίσει πολλά δώρα στο παρελθόν, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες ποιο είναι το πασχαλινό δώρο, το οποίο θα κερδίσει μία θέση στην καρδιά τους. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, ώστε να είμαστε σίγουρες για την επιλογή μας; Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με συμβουλές και προτάσεις, η οποία θα μας βοηθήσει να καταλήξουμε στην ιδανική επιλογή πασχαλινού δώρου για τα μικρά μας ή τα βαφτιστήρια μας. Λαμβάνοντας υπόψη μας κάποια κριτήρια και κυρίως, έχοντας στο μυαλό μας τι θα είναι ωφέλιμο και συνάμα διασκεδαστικό για τον μικρό παραλήπτη, είναι σίγουρο πως θα επιλέξουμε το καλύτερο πασχαλινό δώρο!

Χαρίζουμε στο παιδί ένα δώρο που ενισχύει τη συναισθηματική του ανάπτυξη

Κακά τα ψέματα. Κάθε παιδί που κρατά στα χέρια του ένα γιορτινό πακέτο, την ίδια στιγμή εύχεται από μέσα του να κρύβει κάποιο παιχνίδι. Ποιο είναι όμως, το παιχνίδι που θα κρατήσει ζωντανό αυτόν τον αρχικό ενθουσιασμό ενός παιδιού; Φυσικά, ένα παιχνίδι που μπορεί να συντροφεύει το παιδί σε κάθε φανταστικό «ταξίδι» που θα σκαρφιστεί, ενώ συγχρόνως, θα του επιτρέπει να αξιοποιεί ωφέλιμα τον χρόνο του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως παιχνίδια όπως τα μωρά, οι κούκλες ή τα λούτρινα αρκουδάκια, έχουν καταφέρει να αντέξουν στον χρόνο, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές. Διότι είναι αυτά που αφήνουν το παιδί να καλλιεργήσει τη συναισθηματική του νοημοσύνη και να αναπτύξει ικανότητες όπως η ενσυναίσθηση.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να χαρίσουμε για δώρο στο βαφτιστήρι μας μία Παιχνιδολαμπάδα Emotions Pets, η οποία περιλαμβάνει ένα διαδραστικό λούτρινο κουταβάκι που πίνει νερό από το μπιμπερό του και μετά κλαίει, επειδή ζητάει τη φροντίδα του παιδιού; Τέτοιου είδους παιχνίδια ενισχύουν τη συναισθηματική νοημοσύνη τω παιδιών! Και αν το μικρό σας έχει προτίμηση στο θεματικό παιχνίδι, τότε σίγουρα θα βρείτε μια επιλογή στις Παιχνιδολαμπάδες Nancy, με ποικίλα θέματα παιχνιδιού, πολλά αξεσουάρ και ηρωίδα μια κούκλα όχι τόσο συνηθισμένη όσο άλλες καθώς είναι 43 εκ!.

nona dora


Επενδύουμε σε ένα παιχνίδι που βοηθάει το παιδί να εξασκήσει τη φαντασία του

Για τα μικρά μας, η φαντασία είναι ένα εργαλείο που τα βοηθά να αντεπεξέρχονται στις προκλήσεις που συναντούν, καθώς εξερευνούν και γνωρίζουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους. Και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τα βοηθήσει σε αυτήν την πρωτόγνωρη εξερεύνηση, τότε αυτός είναι ο αγαπημένος τους σούπερ ήρωας, δηλαδή ο «σύμμαχος» που τους υπενθυμίζει πως χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Αν θέλουμε, λοιπόν, να χαρίσουμε στα παιδιά ένα πασχαλινό δώρο που δεν θα θέλουν να αφήσουν από τα χέρια τους, τότε αξίζει να εμπνευστούμε από τους αγαπημένους τους ήρωες και να τους χαρίσουμε φιγούρες δράσεις που τους αναπαριστούν. Ακριβώς για αυτό, η Πασχαλινή Λαμπάδα Gormiti που περιλαμβάνει δύο γιγάντιες φιγούρες των Lord Sol και Lord Eklos είναι μία ιδανική επιλογή. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, για τη Πασχαλινή Λαμπάδα Miraculous, η οποία περιέχει το νέο σετ αξεσουάρ της Ladybug και δώρο γάντια, οπότε μεταμορφώνει κάθε κορίτσι στην αγαπημένη του ηρωίδα. Αν θέλουμε να χαρίσουμε κάποιο από αυτά στα μικρά μας, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να επισκεφθούμε το eshop της Giochi Preziosi!

nona dora1

Κάνουμε στο παιδί ένα πασχαλινό δώρο το οποίο θα μπορεί να μοιραστεί με άλλους

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως το ιδανικό παιχνίδι για κάθε παιδί, είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα του επιτρέπει να απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει μόνο του, αλλά θα μπορεί να το μοιραστεί και με τους φίλους του. Διότι μέσω του παιχνιδιού με άλλα παιδιά, το παιδί έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις κοινωνικές του δεξιότητες, να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του, να γνωρίσει τη σημασία που έχει το να μοιράζεσαι τη χαρά σου με άλλους ανθρώπους. Ακριβώς για αυτό, ένα επιτραπέζιο, ένα παιχνίδι εξωτερικού χώρου, όπως μία τσουλήθρα, ένα σετ μπασκέτας ή ένα σπιτάκι, είναι το ιδανικό πασχαλινό δώρο. Ό,τι σχετίζεται με τα σπορ είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή όπως η Αυθεντική Λαμπάδα Messi Training System 5 σε 1 αφού περιλαμβάνει μπάλα προπόνησης Messi Training System, αλλά και φιγούρα του αγαπημένου ποδοσφαιριστή και πολλά άλλα αξεσουάρ που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς ποδοσφαιρόφιλους. Και εάν το βαφτιστήρι συναρπάζεται από τον κόσμο των δεινοσαύρων τότε υπάρχει και η Πασχαλινή Λαμπάδα Treasure X Dino Gold. Μια εναλλακτική πρόταση για μικρούς…εξερευνητές που προσκαλεί τα παιδιά σε μία συναρπαστική περιπέτεια με 16 επίπεδα, ώστε να καταφέρουν να απελευθερώσουν τον τεράστιο T-Rex Δεινόσαυρο από το κλουβί, να βγάλουν τον κυνηγό από την κοιλιά του και να μετατρέψουν τον δεινόσαυρο σε… έναν δεινόσαυρο μάχης ενώ παράλληλη αναζητούν θησαυρό από αληθινό χρυσό!

nona dora3



Ας μην χάνουμε χρόνο, λοιπόν! Το Πάσχα πλησιάζει, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσουμε στο πασχαλινό δώρο που θα ενθουσιάσει το παιδί ή το βαφτιστήρι μας. Όπως και να έχει, για να μην ταλαιπωρηθούμε κάνοντας ατελείωτες βόλτες στους διαδρόμους των καταστημάτων παιχνιδιών και για να μην περιμένουμε στις ουρές των ταμείων, μπορούμε να επισκεφθούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Giochi Preziosi, εκεί όπου «κρύβεται» το πασχαλινό δώρο που είναι βέβαιο πως θα ξετρελάνει τον μικρό παραλήπτη μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved