Μαμά ανακάλυψε ότι οι νεογέννητες κόρες της είχαν κάτι κοινό με τις νοσοκόμες

Η απίστευτη σύμπτωση που ενθουσίασε γονείς και νοσηλευτές.

Μαμά ανακάλυψε ότι οι νεογέννητες κόρες της είχαν κάτι κοινό με τις νοσοκόμες
goodmorningamerica.com

Όταν η Lauren και ο Chris Meehan ετοιμάζονταν να υποδεχτούν τις δίδυμες κόρες τους συνέβη κάτι ευχάριστο και αναπάντεχο.

«Ήμασταν στην αίθουσα τοκετού όταν οι γιατροί με ρώτησαν αν είχαμε διαλέξει ονόματα για τις μικρές», θυμάται η Lauren Meehan στο «Good Morning America».

«Είπαμε λοιπόν ότι μας άρεσαν πολύ τα ονόματα Emma και Julia. Προς στιγμήν επικράτησε ησυχία, το προσωπικό αντάλλαξε ματιές και ξέσπασε σε γέλια. Όπως μας είπαν οι γιατροί, οι δύο νοσοκόμες που θα φρόντιζαν τις δίδυμες, ονομάζονταν Emma και Julia».

didima1.jpg

πηγή φωτογραφίας: goodmorningamerica.com

«Επικράτησε ενθουσιασμός και απλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε», θυμούνται οι νοσοκόμες Emma Anderson και Julia Van Marter.

«Δεν είχε τύχει στο παρελθόν κάτι ανάλογο οπότε ήμουν αρκετά ενθουσιασμένη. Πρόκειται για μια σπάνια σύμπτωση , δίδυμες να έχουν το ίδιο όνομα με δύο νοσοκόμες. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Julia Van Marter.

Σύμφωνα με το Social Security Administration, που δημοσιεύει τα κορυφαία ονόματα μωρών στη χώρα κάθε χρόνο, το όνομα Emma ήταν στην δεύτερη θέση το 2021, ενώ το Julia στην 114η πέρυσι.

didima2.jpg

πηγή φωτογραφίας: goodmorningamerica.com

Όπως είπε η μητέρα των διδύμων, οι νοσοκόμες θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους όπως και ολόκληρη η ομάδα που τη φρόντισε ενώ σίγουρα θα είναι μια ιστορία που θα μοιραστεί με τις κόρες της μεγαλώνοντας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved