Γονείς και μωρά στην αίθουσα τοκετού: Δέκα εντυπωσιακά στιγμιότυπα

Μοναδικά στιγμιότυπα τοκετού από την Eva Rose.

Γονείς και μωρά στην αίθουσα τοκετού: Δέκα εντυπωσιακά στιγμιότυπα
Instagram / evarosebirth

Η Eva Rose είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας έχει παρευρεθεί στις γέννες εκατοντάδων γυναικών και έχει απαθανατίσει τις ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού.

Η ίδια γράφει στο προφίλ της στο Instagram:

«Στόχος μου είναι εξοικείωση του κόσμου με μία από τις πιο σπουδαίες εμπειρίες ζωής, το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί»

Η Eva έχει πάνω από 195.000 ακολούθους στο Instagram και η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes. Προτιμά τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες ενώ στο portfolio της περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από όλα τα στάδια του τοκετού.

https://www.instagram.com/p/CbDhCNSqwcV

Η φωτογράφος δίνει έμφαση στα συναισθήματα και στις στιγμές. Οι φωτογραφίες τις είναι έντονες, άλλες συγκινητικές, άλλες πιο τρυφερές και αποτελούν ένα πολύ ξεχωριστό ενθύμιο για τους νέους γονείς.

Δέκα εντυπωσιακά στιγμιότυπα τοκετού

Στο Instagram προφίλ της φωτογράφου μπορεί κανείς να δει ζευγάρια στην αίθουσα τοκετού, στο σπίτι, γυναίκες που παίρνουν για πρώτη φορά το μωρό τους αγκαλιά, μπαμπάδες των οποίων η παρουσία έχει τη δική της σημασία στον τοκετό, νεογέννητα λίγα λεπτά από όταν έχουν έρθει στον κόσμο.

Μέχρι σήμερα έχει αναρτήσει πάνω από 1.200 φωτογραφίες, η κάθε μία ξεχωριστή και υπέροχη. Η Eva Rose παρουσιάζει την εμπειρία του τοκετού μέσα από τις φωτογραφίες αυτές και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δέκα στιγμιότυπα από την ταλαντούχα Eva.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved