Οι καθημερινές στιγμές της μητρότητας μέσα από έγχρωμα σκίτσα (εικόνες)

Η μητρότητα μέσα από τα μάτια της JoolsAnnie

Οι καθημερινές στιγμές της μητρότητας μέσα από έγχρωμα σκίτσα (εικόνες)
Instagram / joolsannie

Η μητρότητα δεν είναι μόνο αγκαλιές και φιλιά. Έχει και στιγμές, απλές, καθημερινές, δύσκολες ή και χαοτικές. Η Annie είναι επαγγελματίας σκιτσογράφος και στις δημιουργίες της αποτυπώνει αυτά ακριβώς τα στιγμιότυπα στην καθημερινότητα μίας μαμάς ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Τα σκίτσα της είναι ρεαλιστικά, γεμάτα χρώματα και διηγούνται ιστορίες άλλων μαμάδων ή δικές της, όπως για παράδειγμα το παρακάτω που απεικονίζει τις πρώτες στιγμές μετά τον τοκετό.


https://www.instagram.com/p/CXg7IaNpMOy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμα όμως και τα σκίτσα που αποτυπώνουν τις απλές καθημερινές στιγμές έχουν κάτι ιδιαίτερο: πετυχαίνουν να απεικονίσουν την ομορφιά της απλότητας και είναι μία υπενθύμιση ότι η ευτυχία βρισκεται στις μικρές καθημερινές στιγμές.


https://www.instagram.com/p/CRaADhzJYNZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Annie δημοσιεύει τα σκίτσα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι ακόλουθοί της είναι κοντά 10.000 και οι δημοσιεύσει της μέχρι στιγμής ξεπερνούν τις 500.

Πολλά από τα σκίτσα της Annie στοχεύουν στην κατάρριψη στερεοτύπων και ταμπού, όπως είναι και το παρακάτω. Ναι, το σώμα την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλάζει, μπορεί να εμφανίσει ραγάδες και είναι πιο όμορφο από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CYxQiG_pYN-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της Annie στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved