Το φωτογραφικό άλμπουμ μίας γέννας (εικόνες)

Μία μαμά μοιράζεται φωτογραφίες από όλα τα στάδια τοκετού και περιγράφει τη δική της εμπειρία.

Το φωτογραφικό άλμπουμ μίας γέννας (εικόνες)
Instagram / alexandrarosebush

Ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία και ξεχωριστή για κάθε γυναίκα που τη βιώνει. Η Alexandra Rose Bush, έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά μαμά και μοιράστηκε τη δική της εμπειρία στα social media.

«Ήμουν ήρεμη, χαλαρή. Έτρωγα και μπορούσα να κινηθώ ελεύθερα. Έπινα ζεστό τσάι. Φορούσα τα δικά μου ρούχα. Ήξερα πώς να αναπνέω όταν είχα συσπάσεις. Ο σύζυγός μου ήξερε πώς να πιέσει τα κατάλληλα σημεία για να με ανακουφίσει. Η Haley με στήριξε απίστευτα και τράβαγε φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Οι τρεις μας ήμασταν ομάδα. Το προσωπικό με στήριξη και σεβάστηκε το πώς ήθελα εγώ να είναι η γέννα μου. Ο Θεός ήταν "παρών" και καθοδηγούσε την κάθε στιγμή.

Η γέννα του γιου μου δεν ήταν κακή, ήταν όμως πιο επώδυνη, είχα περισσότερο άγχος. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να έχω και εγώ λόγο στην όλη διαδικασία. Η γέννα της κόρης μου από την άλλη ήταν πραγματικά μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου και θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

Ένιωσα ότι ήμουν πλασμένη για αυτό. Σε κάθε σύσπαση, σε κάθε αναπνοή σε κάθε σκέψη, ένιωθα ότι ο Θεός ήταν μαζί μου.»

Η Alexandra έκανε την παραπάνω ανάρτηση για να περιγράψει τα συναισθήματά της για τη δεύτερη γέννα της. Παράλληλα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες οι οποίες αποτυπώνουν όλη τη διαδικασία της γέννας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Τις φωτογραφίες τράβηξε η Haley η οποία ήταν παρούσα σε όλον τον τοκετό και εκτός από φωτογράφος ήταν για την νεαρή μητέρα ένα πολύτιμο στήριγμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Alexandra στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved