Χιουμοριστικά σκίτσα περιγράφουν στιγμές που κάθε μαμά ζει στην καθημερινότητά της

Μαμάδες, με αυτά τα σκίτσα θα ταυτιστείτε!

Χιουμοριστικά σκίτσα περιγράφουν στιγμές που κάθε μαμά ζει στην καθημερινότητά της
Instagram / heartilyart

Η μητρότητα τα έχει όλα. Στιγμές ξεκαρδιστικές, στιγμές δύσκολες και πολλά συναισθήματα: χαρά, άγχος, ενοχές, στεναχώρια, γέλιο.

Η Natasha είναι μία μαμά που αποτυπώνει καθημερινές στιγμές μίας μαμάς σε σκίτσα και κάνει τις μαμάδες να ταυτιστούν. Οι δημιουργίες της περιγράφουν τη ζωή μίας γυναίκας πριν και μετά τον ερχομό των παιδιών, πώς νομίζουν οι άλλοι ότι είναι η καθημερινότητά της και πώς τη βιώνει η ίδια αλλά και όλα αυτά τα πράγματα που έλεγε ότι δεν θα έκανε ποτέ ως μαμά και μαντέψτε… τελικά τα έκανε! Σας θυμίζει κάτι;

mama skitsa natasha 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / heartilyart

Αλλά….

mama skitsa natasha 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / heartilyart

Στα σκίτσα της βλέπουμε επίσης και τις διαφορές στο πρώτο παιδί και στο δεύτερο

egkymosyni skitso natsha

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / heartilyart

...αλλά και πώς πραγματικά μία μαμά βιώνει την εγκυμοσύνη.


https://www.instagram.com/p/CLxEdvsjLSH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Natasha δημοσιεύει τις δημιουργίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έχει πάνω από 34 χιλιάδες ακολούθους. Την ακολουθούν μαμάδες, μπαμπάδες και όχι μόνο και οι αναρτήσεις της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία. Η ίδια έχει δύο μικρές κόρες και όπως αναφέρει, λατρεύει να ζωγραφίζει και να αποτυπώνει στις δημιουργίες τις τα πρώτα χρόνια της μητρότητας. Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν έγκυος στην δεύτερη κόρη της. Τότε δημιούργησε το Heartily Art και όταν πια μετά τον τοκετό ήταν στο σπίτι με ένα νεογέννητο και ένα νήπιο, άρχισε να ζωγραφίζει όλα όσα βίωνε στην καθημερινότητά της.

«Ήταν η διαφυγή μου από το καθημερινό στρες και αργότερα ανακάλυψα ότι ήταν επίσης και ένας εξαιρετικός τρόπος για να συνδεθώ με άλλους γονείς που περνούσαν το ίδιο»

Δείτε ακόμα περισσότερες δημιουργίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved