Αυτά τα ρεαλιστικά σκίτσα αποτυπώνουν τις διάφορες πτυχές της μητρότητας

Τα σκίτσα της Annie αποτυπώνουν στιγμές της μητρότητας, είναι ρεαλιστικά και δεν ωραιοποιούν καμία κατάσταση. 

Αυτά τα ρεαλιστικά σκίτσα αποτυπώνουν τις διάφορες πτυχές της μητρότητας
Instagram / joolsannie

Η Annie είναι μαμά και καλλιτέχνης. Η μητρότητας αποτελεί για εκείνη πηγή έμπνευσης και τα σκίτσα που δημιουργεί κάνουν πολλές μαμάδες να ταυτιστούν. Η Annie αποτυπώνει στις δημιουργίες της απλές καθημερινές στιγμές της μητρότητας: τις δύσκολες, τις πιο τρυφερές, στιγμές από την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό.

Τα σκίτσα της δεν προσπαθούν να ωραιοποιήσουν καμία κατάσταση. Δείχνουν την κούραση, τις αλλαγές στο σώμα μετά τον τοκετό, τον χαμό που επικρατεί στο σπίτι. Είναι ρεαλιστικά και οι εκφράσεις, τα σκηνικά και η κάθε λεπτομέρεια είναι αυτά που τα κάνουν εντυπωσιακά.

Οι μαμάδες όμως που ακολουθούν στο Instagram την Annie, δεν ταυτίζονται μόνο με τις δημιουργίες της αλλά και με τα σχόλιά της στις αναρτήσεις. Από τις πιο πρόσφατες δημοσιεύεις της είναι η παρακάτω. Μία μαμά κοιμάται στο κρεβάτι της και ο γιος της την πλησιάζει αθόρυβα λίγο πριν της ορμήσει για να την ξυπνήσει.

«Έχετε ξυπνήσει ποτέ με το πρόσωπο του νηπίου παιδιού σας μόλις πέντε εκατοστά από το δικό σας; Ναι, ναι και εγώ το ίδιο» σχολίασε.


https://www.instagram.com/p/CaNgPdYppmu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πιιο δημοφιλές σκίτσο που έχει γίνει shared και από άλλους λογαριασμούς στο Instagram και όχι μόνο είναι το παρακάτω. Μία μαμά κρατάει ένα μωρό που κλαίει αγκαλιά, μαγειρεύει και μπροστά της έχει τη μεγαλύτερη κόρη της που της ζητάει να παίξουν. Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις λένε και αυτή εδώ αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον multi-tasking χαρακτήρα μίας μητέρας του σήμερα.

«Θα σε πάρω πίσω σε δέκα χρόνια.

Εσείς βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας; Για το χόμπι, τους φίλους, την φυσική και ψυχική σου υγεία; Αυτό είναι το σκίτσο που έχει γίνει shared τις περισσότερες φορές τους τελευταίους μήνες».


https://www.instagram.com/p/CMPVxizn_sX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες δημιουργίες της Annie στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved