Καλλιτέχνης δείχνει μέσα από σκίτσα τι σημαίνει να ανήκεις σε μια ευτυχισμένη οικογένεια

  • Τα σκίτσα μιας ευτυχισμένης οικογένειας
  • Πώς να δημιουργήσετε ισχυρές οικογενειακές σχέσεις
Καλλιτέχνης δείχνει μέσα από σκίτσα τι σημαίνει να ανήκεις σε μια ευτυχισμένη οικογένεια
instagram @ jordi_lafebre

H οικογένεια είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για τα μέλη της. Εκεί νιώθουν σιγουριά και μπορούν να μοιραστούν όχι μόνο τις χαρούμενες στιγμές αλλά και τις πιο δύσκολες.

Ξέρουν ότι θα έχουν τη στήριξη που τόσο έχουν ανάγκη όταν αισθάνονται ότι ο μικρόκοσμός τους καταρρέει. Γιατί γνωρίζουν ότι υπάρχει σεβασμός, αλληλοεκτίμηση, επικοινωνία και κυρίως αγάπη μεταξύ τους.

Τα σκίτσα μιας ευτυχισμένης οικογένειας

Ο Jordi Lafebre είναι εικονογράφος και στα σκίτσα του αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που νιώθει κανείς όταν έχει μια στοργική οικογένεια. Τα έργα του απεικονίζουν φωτεινές και αγνές στιγμές που μοιράζονται τα μέλη μιας οικογένειας στην καθημερινότητά τους.

Μια βόλτα στη φύση, μια εκδρομή, μια ζεστή αγκαλιά, ένα φιλί για καλημέρα, είναι μερικές μόνο από τις απλές στιγμές μιας οικογένειες που είναι ευτυχισμένη και φαίνεται.


https://www.instagram.com/p/BduM-umFnbD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να δημιουργήσετε ισχυρές οικογενειακές σχέσεις

Το κλειδί για κάθε ισχυρή σχέση είναι η επικοινωνία. Να μοιράζεστε πάντα τις απόψεις και τα συναισθήματά σας με τα μέλη της οικογένειάς σας. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ανάγκες αλλά και τον τρόπο σκέψης του. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα σας ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά

Οι γονείς ξοδεύουν το 60% του εισοδήματός τους για τα παιδιά τους και το 12% του χρόνου τους !Το να έχετε χρόνο για να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας είναι απαραίτητο. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη και την εγγύτητα μεταξύ σας είναι να αφιερώσετε χρόνο. Άλλωστε μια υγιής συζήτηση προϋποθέτει ηρεμία και χρόνο, και αυτό θα σας βοηθήσει σε ήρεμες συζητήσεις και συμφωνίες, που ενισχύουν με τον τρόπο τους τον οικογενειακό δεσμό.


https://www.instagram.com/p/BdE3Kv9lmvW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα αυτά κι άλλα πολλά αποτυπώνει ο Jordi Lafebre στα σκίτσα του, κι ένα μέρος της δουλειάς του μπορείτε να το δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved