Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε το λίπος στην κοιλιά με αυτό το 5λεπτο πρόγραμμα (vid)

  • Κοιλιακό λίπος: Γιατί θεωρείται επικίνδυνο και τι προτείνουν οι ειδικοί; 
  • Εύκολο πρόγραμμα γυμναστικής για την καύση του κοιλιακού λίπους
Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε το λίπος στην κοιλιά με αυτό το 5λεπτο πρόγραμμα (vid)

Μελέτη του Harvard έδειξε ότι το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς επηρεάζει τον μεταβολισμό και την όρεξη, ενώ άλλες έρευνες δείχνουν ότι αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη τύπου 2. Αυτό συμβαίνει γιατί το κοιλιακό λίπος παράγει ορμόνες παράγει ορμόνες που διοχετεύονται στα αιμοφόρα αγγεία και σε διάφορα όργανα, προκαλώντας φλεγμονές.

Γενικά, το κοιλιακό λίπος θεωρείται πιο επικίνδυνο από άλλα είδη λίπους. Για να το εξαφανίσετε, ο καλύτερος συνδυασμός είναι η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση. Οι ειδικοί προτείνουν την αποφυγή κατανάλωσης τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και λιπαρά. Αντίθετα, οι τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά, μονακόρεστα λιπαρά και τα μπαχαρικά θεωρούνται ότι βοηθούν.

trofes gia kausi koiliakoi lipous

Εύκολο πρόγραμμα ασκήσεων για την καύση του κοιλιακού λίπους

Η συστηματική άσκηση είναι επίσης πολύ βοηθητική στην καύση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Ακόμα και εσείς που δεν αγαπάτε τη γυμναστική ή που δεν έχετε χρόνο για γυμναστήριο, μπορείτε να δοκιμάσετε ασκήσεις στο σπίτι. Ένα πολύ εύκολο πρόγραμμα γυμναστικής με στόχο την καύση του κοιλιακού λίπους είναι αυτό που προτείνει η Katie Dunlop στο YouTube κανάλι του Pop Sugar.

Θα χρειαστείτε μόλις πέντε λεπτά και κανένα επιπλέον εξάρτημα. Οι ασκήσεις είναι κατάλληλες ακόμα και για αρχάριους και εκτός από την καύση λίπους, δυναμώνουν κοιλιακούς, πόδια και τους μύες της πλάτης.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε βήμα-βήμα, βάλτε αθλητικά και ξεκινήστε σήμερα κιόλας!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved