Έξυπνα tips συσκευασίας των χριστουγεννιάτικων δώρων (vid)

  • Πώς θα τυλίξετε εύκολα και γρήγορα τα χριστουγεννιάτικα δώρα
  • Φτιάξτε ιδιαίτερες συσκευασίες δώρων με υλικά που έχετε σπίτι σας
Έξυπνα tips συσκευασίας των χριστουγεννιάτικων δώρων (vid)

Κάθε χρόνο λίγο πριν τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φτιάχνουμε τη λίστα με τα δώρα που θα πάρουμε σε φίλους και συγγενείς.

Ακόμα πιο ξεχωριστό κάνει το δώρο η χριστουγεννιάτικη συσκευασία του, ιδιαίτερα όταν προορίζεται για παιδιά. Χαρτιά περιτυλίγματος σε διάφορα χρώματα, με στρας, χριστουγεννιάτικα σχέδια και κάθε λογής διακοσμητικά, είναι τα πρώτα που παρατηρούν όταν παίρνουν το δώρο στα χέρια τους.

Τι κάνετε όμως στην περιπτωση που το δώρο σας δεν είναι συσκευασμένο κατάλληλα, είτε επειδή το παραγγείλατε online, είτε για οποινδήποτε άλλο λόγο; Μπορείτε να το συσκευάσετε και μόνοι εύκολα, γρήγορα και το αποτέελσμα να είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Πώς θα συσκευάσετε μόνοι σας τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Η Kallie Branciforte δίνει τη λύση μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο YouTube. Η vlogger όχι μόνο μας δείχνει τον τρωστό τρόπο για να χρησιμοποιήσουμε το χαρτί περιτυλίγματος και να συσκευάσουμε σωστά τα δώρα, αλλά παράλληλα δίνει tips για να δημιουργήσουμε τις δικές μας συσκευασίες για διάφορα αντικείμενα που θέλουμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας τις γιορτές.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved