Tips για να βγάλετε τα φρύδια σας πριν τις γιορτές σαν επαγγελματίας (vids)

  • Πώς θα δώσετε στα φρύδια σας το τέλειο σχήμα
  • Βρείτε την αρχή του φρυδιού σας
  • Βρείτε την καμπύλη
  • Προσοχή στο πάχος
  • Βίντεο για να τα καταφέρετε με επιτυχία
Tips για να βγάλετε τα φρύδια σας πριν τις γιορτές σαν επαγγελματίας (vids)

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν το βλέμμα και το σχήμα του προσώπου. Τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις της μόδας θέλουν τα φρύδια πυκνά, φυσικά, αλλά ταυτόχρονα και περιποιημένα και για να πετύχετε κι εσείς το τέλειο σχήμα ανάλογα με το δικό σας πρόσωπο, αρκεί να ακολουθήσετε μερικά απλά tips.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να βρείτε την αρχή, το τόξο και πού πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας.

Βρείτε την αρχή του φρυδιού σας

Για να δείτε από που πρέπει να ξεκινάει το φρύδι, βάλτε ένα μολύβι κάθετα στο πρόσωπό σας. Η μία άκρη του μολυβιού θα πρέπει να ακουμπάει το ένα ρουθούνι και η άλλη την εσωτερική γωνία του ματιού. Στο σημείο εκείνο θα πρέπει να ξεκινάει και το φρύδι σας. Μαρκάρετε το σημείο με ένα άλλο μολύβι και βγάλετε με το τσιμπιδάκι πολύ προσεκτικά τις τρίχες που περισσεύουν.

Βρείτε την καμπύλη

Η καμπύλη του φρυδιού τις περισσότερες φορές είναι εμφανής έτσι και αλλιώς, για να είστε όμως σίγουρες, δοκιμάστε το εξής. Πάρτε ένα μολύβι και ακουμπήστε τη μία άκρη στο πλάι της μύτης. Μετακινήστε το ώστε τέμνει την ίριδα του ματιού και η άλλη άκρη να φτάνει στο φρύδι. Στο σημείο αυτό όπου τέμνει το φρύδι πρέπει να είναι και η καμπύλη.

frudia spiti

Βρείτε το τέλος του φρυδιού σας

Κάτι που οι περισσότερες κάνουμε λάθος, είναι ότι παραβγάζουμε τις τρίχες στο τελείωμα του φρυδιού. Για να δείτε μέχρι πιο σημείο πρέπει να βγάλετε τα φρύδια σας, πάρτε ένα μολύβι και ακουμπήστε τη μία άκρη στο πλάι της μύτης. Μετακινήστε το μολύβι ώστε να περνάει από την εξωτερική γωνία του ματιού και η άλλη άκρη να τέμνει το φρύδι. Αυτό ακριβώς το σημείο πρέπει να είναι και το τέλος του φρυδιού. Βγάλετε με το τσιμπιδάκι τις τρίχες που περισσεύουν.

Προσοχή στο πάχος

Αφού έχετε βρει το βασικό σχήμα του φρυδιού, σειρά έχει να βγάλετε τις τρίχες από πάνω και από κάτω και να το τελειοποιήσετε. Πάρτε ένα μολύβι και σχεδιάστε απαλά το περίγραμμα. Διατηρήστε το φυσικό πάχος του φρυδιού σας όσο το δυνατόν. Ο στόχος είναι να κάνετε τα φρύδια σας πιο περιποιημένα και όχι να τα λεπτύνετε. Με το τσιμπιδάκι βγάλτε με προσοχή όλες τις τρίχες που βρίσκονται πάνω και από κάτω από τις γραμμές.

Βουρτίστε και κόψτε τις τρίχες

Με ένα βουρτσάκι για τα φρύδια χτενίστε τις τρίχες οριζόντια κι έπειτα προς τα πάνω. Με προσοχή κόψτε με ένα ψαλιδάκι τις τρίχες που προεξέχουν από το φρύδι.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά βίντεο με τεχνικές και σχέδια για να καταφέρετε να βγάλετε και εσείς τα φρύδια σας, πριν τις γιορτές, σαν επαγγελματίας.

Πώς θα περιποιηθείτε τα φρύδια σας



Πώς θα δώσετε σχήμα στα φρύδια σας



Πώς θα ζωγραφίσετε με μολύβι τα φρύδια σας



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved