«Μαμά, πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και το σώμα σου»

Μαμά δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μωρό της από το μαιευτήριο και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για το πόσο όμορφο είναι το γυναικείο σώμα μετά τον τοκετό.

«Μαμά, πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και το σώμα σου»
instagram / alexuscarol_

Η Alexus είναι μητέρα δυο παιδιών. Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε μολις τρεις εβδομάδες πριν και η νεαρή μητέρα δημοσίευσε μία φωτογραφία της με το νεογέννητο αγκαλιά για να στείλει το δικό της μήνυμα για την ομορφιά του γυναικείου σώματος μετά τον τοκετό.

"Γεια σου πρίγκιπά μου και καλώς ήρθες σώμα μου όπως είσαι μετά τον τοκετό.

Πίστευα ότι αυτή η φωτογραφία ίσως να παραήταν σκληρή όμως μετά σκέφτηκα ότι στην πραγματικότητα χρειζόμαστε περισσότερες από τέτοιου είδους φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα! Αυτό είναι το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, αυτό είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας μερικές από από τι πιο όμορφες, πιο ευτυχισμένες και ιδιαίτερες στιγμές μου, γιατί είμαι υπερήφανη για αυτές και για τον εαυτό μου. Και το ίδιο θα έπρεπε να είσαι και εσύ, μαμα! Να είσαι περήφανη για τον εαυτό και το σώμα σου. Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να αναρρώσει, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά.

Αυτό είναι το δικό μου ταξίδι μετά τον τοκετό."

Στη φωτογραφία η Alexus κρατά τον νεογέννητο γιο της και ποζάρει με τα εσώρουχα. Η κοιλιά, οι ραγάδες, το πρησμένο στήθος συνέβαλαν στο θαύμα της δημιουργίας ζωής, και αν αυτός δεν είναι λόγος το σώμα μετά τον τοκετό να είναι πανέμορφο, τότε ποιος είναι;

mama soma meta ton toketo

Οι περισσότερες αναρτήσεις στο προφίλ της Alexus σχετίζονται με τη μητρότητα και όπως διαβάζει κάνείς με το που μπαίνει στην μητρότητα, στόχος της είναι με την διαδικτυακή της παρουσία να εμπνεύσει άλλες μαμάδες και να τις κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Συχνά φωτογραφίζεται με τα παιδιά της και τις τελευταίες εβδομάδες, το προφίλ της έχει γεμίσει με φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η νεαρή μητέρα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved