Μαμά με πεντάδυμα απαθανατίζει την ομορφιά της οικογένειάς της (εικόνες)

  • Ποια τα ποσοστά των πολύδυμων κυήσεων σήμερα;
  • Η Skyler Scott είναι μαμά επτά παιδιών και δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες τους.
Μαμά με πεντάδυμα απαθανατίζει την ομορφιά της οικογένειάς της (εικόνες)
Instagram @five.two.love

O Skyler και η Jamie Scott έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη και υπέροχη οικογένεια. Είναι γονείς επτά παιδιών, εκ των οποίων τα πέντε είναι πεντάδυμα.

Ποια τα ποσοστά των πολύδυμων κυήσεων σήμερα;

Τα τελευταία χρόνια, τα ποσοστά των πολύδυμων κυήσεων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Σε σχέση με το 1980 οι γεννήσεις σε δίδυμα έχουν αυξηθεί κατά 75% ενώ τα ποσοστά της τρίδυμης κύησης έχουν αυξηθεί ακόμα παραπάνω. Σε αυτό συντελούν οι μέθοδοι υποβοηθούμενης παραγωγής και η αύξηση των περιστατικών εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Οι πεντάδυμες κυήσεις εξακολουθούν να μην είναι και τόσο συχνό φαινόμενο, όμως και στα ποσοστά αυτών έχει παρατηρηθεί αύξηση. Σύμφωνα με παλαιότερες έρευνες, οι πιθανότητες μία γυναίκα να συλλάβει με φυσιολογικό τρόπο πεντάδυμα είναι περίπου 1 στα 55 εκατομμύρια.

Πολύτεκνη μαμά με πεντάδυμα και δύο ακόμα παιδιά απαθανατίζει την ομορφιά της οικογένειάς της

Ο Skyler και η Jamie Scott είναι γονείς επτά παιδιών. Τα πέντε νεότερα μέλη της οικογένειας, ο Logan, η Lily, η Violet, η Daisy και ο Lincoln είναι πεντάδυμα και ξεκίνησαν φέτος το προνήπιο.

ftografies mama pentaduma 8

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @five.two.love

Η Jamie είναι μία μαμά-influencer. Oι followers της στο Instagram πλησιάζουν τις 200 χιλιάδες, και οι subscribers της στο YouTube έχουν ξεπεράσεις τις 366 χιλιάδες. Στο Instagram account της, @five.two.love, η νεαρή μητέρα δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες των παιδιών της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Τα τρία κορίτσια και τα δυο αγόρια είναι φυσικά αυτά που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Όσο για το κανάλι της στο YouTube, περιλαμβάνει βίντεο με συμβουλές, hacks για μαμάδες και πολλά πολλά ακόμα. Ο ρόλος της μαμάς είναι ο αγαπημένος της και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση, ή βίντεο που δημοσιεύει.

Τα πεντάδυμα της οικογένειας μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Και τα πέντε είναι ξανθά με ανοιχτόχρωμα μάτια και ειδικά τα δύο αγόρια, δύσκολα τα ξεχωρίζει κανείς.

ftografies mama pentaduma 6

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @five.two.love

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Jamie στον λογαριασμό της στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved