Μαμά θηλάζει τα τρίδυμα μωρά της και το βίντεο γίνεται viral στο TikTok

Πρόσφατα γιόρτασε έξι μήνες θηλασμού των τρίδυμων μωρών της κι ανέβασε ένα βίντεο δείχνοντας πώς τα κατάφερε.

Μαμά θηλάζει τα τρίδυμα μωρά της και το βίντεο γίνεται viral στο TikTok
φώτο: tiktok.com/@elle.plus.fourr

Η Nina Dufrenne άκουσε πολλές απόψεις όταν πήρε την απόφαση να θηλάσει τα τρίδυμα μωρά της. Αρκετοί ήταν εκείνοι που της είπαν ότι θα πρέπει να ξεχάσει τον ύπνο, ότι δεν θα καταφέρει να τα θηλάσει με επιτυχία, ή ότι τα μωρά δεν θα ανταποκριθούν στον θηλασμό.

Όμως ,η Nina ήταν αποφασισμένη να δοκιμάσει, όσο δύσκολος και χρονοβόρος κι αν ήταν ο θηλασμός.

Και τους τελευταίους έξι μήνες, τα κατάφερε κόντρα στις πιθανότητες.

Μάλιστα μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok για να γιορτάσει τους έξι μήνες θηλασμού, και όπως θα δείτε, είναι απίστευτη η προσπάθεια που κατέβαλε για να τα καταφέρει.

Το βίντεο είναι γεμάτο πλάνα με την Dufrenne να αντλεί, να αποθηκεύει γάλα, να το δίνει στα μωρά της (που πέρασαν 55 ημέρες στο NICU και ήταν σε σωλήνες σίτισης για οκτώ εβδομάδες) και να θηλάζει απευθείας τα τρίδυμα.

Φυσικά, ο θηλασμός δεν είναι εύκολος για όλες τις μητέρες και αρκετές επιλέγουν φόρμουλα. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό σε αυτό.

Εκείνο που ουσιαστικά περνάει στη συνείδηση κάθε γυναίκας βλέποντας το βίντεο της Dufrenne είναι πόσο απίστευτες είναι οι μητέρες και τι μπορούν να κάνουν για τα παιδιά τους από την ημέρα που γεννιούνται.

«Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό. Μοιράστηκα το ταξίδι μου για να εμπνεύσω τις μαμάδες να πιστέψουν στον εαυτό τους», λέει ο Dufrenne στο Parents.com. «Είμαστε ικανές για πολλά περισσότερα από όσα πιστεύει ο κόσμος. Ήθελα να θηλάσω επειδή αγαπώ τον θηλασμό και λαχταρούσα να βιώνω αυτή τη μαγεία με το κάθε μωρό μου. Χρειάστηκε σίγουρα πολλή δουλειά αλλά η χαρά μου ήταν μεγάλη».

Η Dufrenne λέει ότι συνήθως θηλάζει δύο μωρά τη φορά και στη συνέχεια αντλεί γάλα για το τρίτο.

«Τα μωρά μου έχουν πάρει γάλα μέσω σωλήνων σίτισης, στήθους και μπουκαλιών. Θα τους το έδινα με σύριγγες αν αυτό ήταν αναγκαίο. Ανεξάρτητα από το πώς ταΐζετε το μωρό σας, αν κάνετε το καλύτερο και το μωρό σας είναι υγιές και ευτυχισμένο, είστε καταπληκτική μητέρα. Κι αυτό αξίζουμε να το ακούμε όλες πιο συχνά», καταλήγει η Nina Dufrenne.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved