Μαμά θηλάζει τα δίδυμα μωρά της ενώ είναι εξαντλημένη από την κούραση

Η φωτογραφία τα λέει όλα.

Μαμά θηλάζει τα δίδυμα μωρά της ενώ είναι εξαντλημένη από την κούραση

Η Amy Griffith διδάσκει yoga και είναι μητέρα δύο δίδυμων αγοριών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συχνά στιγμές από τη ζωή της με τα παιδιά ωστόσο η ανάρτησή της την ώρα που τα θηλάζει ενώ προσπαθεί να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά από την κούραση, προκάλεσε αίσθηση.

Η φωτογραφία δεν είναι τωρινή καθώς τα δίδυμά της πλέον έχουν μεγαλώσει, όμως η Amy Griffith αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για εκείνη την περίοδο που ήταν δύσκολη αλλά και μοναδική ταυτόχρονα.

Δείτε τις σκέψεις που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία:


https://www.instagram.com/p/B006XDHhd8X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο σύζυγός μου τράβηξε αυτή την φωτογραφία καθώς αποκοιμήθηκα την ώρα που θήλαζα τα δίδυμα, ηλικίας 2 εβδομάδων. Η εξάντληση που φαίνεται δεν είναι αρκετή για να αποτυπώσει την ταλαιπωρία που βίωσα γεννώντας το ένα παιδί φυσιολογικά και το άλλο με καισαρική. Το σώμα μου νιώθω ότι «εργάζεται» ασταμάτητα για να παράγει γάλα…

Σίγουρα αυτή είναι η λιγότερο κολακευτική / αισθητικά ευχάριστη εικόνα που θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας με τα δίδυμα αλλά με κάνει να νιώθω περήφανη για το πόσο σκληρά δούλευε το σώμα μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να πάρω έναν υπνάκο, όσο θήλαζαν τα αγόρια . Βασικά θα μπορούσα να κοιμηθώ οπουδήποτε κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής τους.

Το ταξίδι του θηλασμού διήρκεσε 28 μήνες. Έμεινα έκπληκτη! Κάθε μέρα / εβδομάδα / μήνα/ έτος . Εγώ με τα παιδιά μαζί. Δεν ήταν εύκολο και απαιτούσε τόσο μεγάλη θυσία, αλλά ήμουν 1.000% αφοσιωμένη σε αυτό το ταξίδι και ευτυχώς σημειώσαμε πρόοδο μαζί.

Απόλαυσα τόσες πολλές όμορφες στιγμές με τα αγόρια μου να θηλάζουν δίπλα-δίπλα. Η πρώτη φορά που τα δίδυμα κρατιούνται από το χέρι η καρδιά μου έσπασε από ευτυχία».

Δεκάδες ήταν τα σχόλια των χρηστών που έδιναν κουράγιο στην μαμά ενώ παράλληλα εξέφραζαν τον θαυμασμό τους που τα θήλασε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved