Ψυχοθεραπεύτρια του σεξ συμβουλεύει μέσα από ένα viral TikTok όλα τα ζευγάρια

Πώς θα αναθερμάνουν τη σχέση τους; 

Ψυχοθεραπεύτρια του σεξ συμβουλεύει μέσα από ένα viral TikTok όλα τα ζευγάρια

vanessaandxander/ TikTok

vanessaandxander/ TikTok

Τα ζευγάρια με τον καιρό ξεχνούν ένα πράγμα: πώς είναι να έχει οικειότητα ο ένας με τον άλλο.

Μπορεί μέχρι τώρα να ήταν δύσκολο όμως αυτή η ψυχοθεραπεύτρια, συμβουλεύει πώς θα αναθερμάνετε τη σχέση σας μέσα από ένα βίντεο του TikTok. Πρόκειται για τον κανόνα που ακολουθεί εκείνη και ο σύζυγός της κάθε βράδυ.

Η Vanessa Marin συστήνεται στο κοινό της ως πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια του σεξ. Διαχειρίζεται τον λογαριασμό @vanessaandxander στο TikTok μαζί με τον σύζυγό της, Xander Marin.

«Να πώς ξεκινά συνήθως στις μακροχρόνιες σχέσεις», ακούγεται να λέει η Vanessa στο βίντεό της και συνεχίζει. «Όταν αρχίζετε να βγαίνετε για πρώτη φορά ο ένας με τον άλλον, είναι σαν να μην μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλο, σωστά; Πάντα αγγίζεστε και πάντα φιλιέστε».

«Αλλά το μοτίβο για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι μόλις ξεκινήσουν μια μακροχρόνια σχέση, σταματούν πραγματικά να αγγίζονται και να φιλιούνται τόσο πολύ, και τελικά φτάνουν στο σημείο όπου η μόνη στιγμή που φιλούν πραγματικά ο ένας τον άλλον είναι κατά τη διάρκεια του σεξ».

Μερικές φορές δεν έχετε διάθεση και αν συνδέσετε το άγγιγμα και το φιλί του συντρόφου σας με το σεξ, τότε την επόμενη φορά που θα έρθει σε επαφή, μπορεί να μην θέλετε καθόλου να σας αγγίξει. Γιατί; Γιατί εσείς θεωρείτε ότι θέλει να κάνετε σεξ αλλά εσείς δεν θέλετε.

«Αυτό που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους, ειδικά αν είστε ο σύντροφος με τη χαμηλότερη σεξουαλική ορμή, είναι ότι αρχίζετε να αποφεύγετε κάθε είδους άγγιγμα ή φιλί», εξηγεί στο βίντεό της και δίνει τη λύση της. Ποια ειναι αυτή; Οι νυχτερινές «make out» συνεδρίες.

Ο σκοπός πίσω από αυτές τις νυχτερινές συνεδρίες είναι να έρθετε πιο κοντά χωρίς αυτό να οδηγήσει απαραίτητα στο σεξ.

Το βίντεο TikTok έχει προβληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές και αν κρίνουμε από τα σχόλια που έχει από κάτω, τότε είναι πολλοί εκείνοι οι γονείς που νιώθουν έτσι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved