Μ.Γαστεράτου: Έδειξε την πραγματική πλευρά της μητρότητας-Μαύροι κύκλοι, άβγαλτα φρύδια & μαύρη ρίζα

Με μια σειρά από Insta stories η Μαντώ Γαστεράτου έδειξε πώς είναι πραγματικά η μητρότητα, χωρίς ρετούς, μακιγιάζ και φίλτρα.

Μ.Γαστεράτου: Έδειξε την πραγματική πλευρά της μητρότητας-Μαύροι κύκλοι, άβγαλτα φρύδια & μαύρη ρίζα

«Όταν γίνεις μάνα θα καταλάβεις...», μια φράση που οι περισσότερες γυναίκες αντιλαμβάνονται μόνο τη στιγμή που θα αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Το ίδιο συνέβη και με την Μαντώ Γαστεράτου. Έγινε μαμά και κατάλαβε πραγματικά τι πάει να πει μητρότητα. Με τα καλά της και τα άσχημά της. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ότι η μητρότητα είναι ο πιο δύσκολος ρόλος στη ζωή μιας γυναίκας και δεν είναι κακό οι γυναίκες να παραδέχονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Η ψυχολογία της γυναίκας από τη στιγμή που θα φέρει στον κόσμο το παιδί της αλλάζει. Προτεραιότητά της γίνεται το παιδί της και αφιερώνει εξολοκλήρου τον χρόνο της -ειδικά τους πρώτους μήνες- σε εκείνο. Γι' αυτό και δεν υπάρχει χρόνος για τίποτε άλλο.

Η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τον λογαριασμό της έδειξε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια που της έχουν προκαλέσει τα ξενύχτια, έδειξε τα «άβγαλτα» φρύδια της και την άβαφη ρίζα των μαλλιών της, ζυγίστηκε και έδειξε τα κιλά της και αποκάλυψε ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, καθώς στο τέλος το μόνο πράγμα που τη νοιάζει είναι το παιδί της.

«Εν τω μεταξύ τέτοια ξενύχτια δεν έχω ρίξει ούτε στα νιάτα μου. Τα φρύδια μου είναι τόσο "άβγαλτα" που με γύρισαν δεκαετίες πίσω στο παρελθόν. Επίσης και την ρίζα, για αστράγαλο την κόβω να φτάνει..», σχολιάζει δείχνοντας τον εαυτό της χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και ρετούς.

Η μητρότητα είναι σίγουρα το πιο όμορφο δώρο, αλλά έχει και τις δύσκολες στιγμές της. Το μήνυμα της Μαντώς στις μαμάδες που περνούν από την ίδια φάση και που πρόκειται να περάσουν; Να αποδεχτούν την μητρότητα με τα αρνητικά και τα θετικά της... καθώς μονάχα μόνο τότε μια μητέρα μπορεί να απολαύσει την κάθε στιγμή με το παιδί της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί. Σίγουρα όσες είστε μαμάδες με ένα μωρό στο σπίτι σίγουρα θα ταυτιστείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved