Καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς για μαμάδες (και όχι μόνο)

4 tips για τέλειο δέρμα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς για μαμάδες (και όχι μόνο)

Μυστικά για υγιές και λαμπερό δέρμα το καλοκαίρι

Bigstock

Δεν κοιμάσαι ποτέ με το make up σου και μετά από αμέτρητες δοκιμές και προσπάθειες, έχεις καταλήξει σε μία ρουτίνα ομορφιάς που είναι ιδανική για το δέρμα σου και την ακολουθείς πιστά. Άλλωστε θες να είσαι όμορφη και αν έχεις κόρη, να της δίνεις το καλό παράδειγμα. Πώς να φροντίζει και εκείνη το δέρμα της.

Καλοκαίρι σημαίνει ζέστη, καυτός ήλιος, ιδρώτας, θάλασσα και αλάτι γι' αυτό και το δέρμα όπως και τα μαλλιά χρειάζονται έξτρα φροντίδα και προσοχή.

Τι προτείνουν οι ειδικοί τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να έχεις λαμπερό δέρμα και υγιή μαλλιά;

Καλός και βαθύς καθαρισμός

Αν δεν καθαρίζεις το πρόσωπό σου, θα πρέπει να το κάνεις. Πρωί - βράδυ. Ο καθαρισμός βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων, της λιπαρότητας, ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος.

lip-scrub.jpg

Απολέπιση στα χείλη

Ανεξαρτήτως εποχής, τα χείλη χρειάζονται φροντίδα, πράγμα που συχνά το ξεχνάμε. Εκτός από ένα λιπ μπαλμ, θα πρέπει να χρησιμοποιείς και ένα scrub χειλιών, ώστε να διατηρείς τα χείλη σου απαλά. Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αναζωογονεί τα νέα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να λάμπει.

Βάλε στο ψυγείο το ενυδατικό τζελ σου

Το καλοκαίρι θα πρέπει να βάζεις στο ψυγείο τα καλλυντικά σου για να διατηρούνται περισσότερο καιρό και για να σου προσφέρουν τη δροσιά που επιθυμείς.

Προστάτευσε τα μαλλιά σου

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται πολύ, κυρίως από τον ήλιο και τη θάλασσα. Το καθημερινό λούσιμο δεν είναι η λύση και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Ο καλύτερος τρόπος να προστατεύσεις τα μαλλιά σου είναι μια μάσκα μαλλιών ανάλογα με τον τύπο τους. Χρησιμοποίησέ τη μια φορά την εβδομάδα και θα δεις τα μαλλιά σου πιο υγιή από ποτέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved