Ομορφιά για μαμάδες: Πώς να κάνετε το μαύρισμά σας να διαρκέσει περισσότερο

Tips για να διατήρησε με φυσικό τρόπο το μαύρισμά σας

Ομορφιά για μαμάδες: Πώς να κάνετε το μαύρισμά σας να διαρκέσει περισσότερο
Photo by Karl Callwood on Unsplash

Είτε είστε ακόμα διακοπές είτε έχετε ήδη επιστρέψει, σε όποιον τύπο δέρματος κι αν ανήκετε, είναι σχεδόν σίγουρό ότι έχετε αποκτήσει ένα πιο ζεστό, κολακευτικό και μαυρισμένο δέρμα που θέλετε να το διατηρήσετε.

Υιοθετήστε αυτά τα βήματα και το καλοκαιρινό σας χρώμα θα σας ακολουθήσει λίγο περισσότερο!

Κάντε απολέπιση πριν την ηλιοθεραπεία

Κάντε απολέπιση με ένα σκράμπ, με χοντρούς κόκκους, για να αφαιρέσετε τυχόν νεκρά κύτταρα του δέρματος πριν μαυρίσετε. Η απολέπιση βοηθά στην λείανση του δέρματός σας και στη δημιουργία μιας ομοιόμορφης επιφάνειας έτοιμης να μαυρίσει ομοιόμορφα!

Ενυδατώστε το δέρμα σας συχνά

Το ενυδατωμένο δέρμα είναι, ένα υγιές δέρμα και ένα υγιές δέρμα κρατά το μαύρισμά σας περισσότερο. Εφαρμόστε μια θρεπτική ενυδατική κρέμα καθημερινά για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιές. Αποφύγετε την ενυδάτωση με συμπυκνωμένο λάδι όπως λάδι καρύδας ή ενυδατικές κρέμες και λοσιόν με βάση το λάδι. Τα προϊόντα με βάση το λάδι μπορούν να κάνουν το μαύρισμά σας να ξεθωριάσει.

omorfia-gia-mamades-kalokairi.jpg

Unsplash.com / Jens Kreuter

Συνεχίστε το μαύρισμα

Ο καλύτερος τρόπος είναι μια στο τόσο να κάνετε ηλιοθεραπεία με σκοπό να ανανεωθεί το σοκολατένιο σας χρώμα, αλλά μην ξεχνάτε η έκθεση στον ήλιο θέλει πάντα προσοχή!

Αποφύγετε ορισμένα προϊόντα περιποίησης όπως τα απολεπιστικά και το σαλικυλικό οξύ

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να ελέγξετε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε τακτικά. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά μερικά από αυτά μπορεί να αφαιρούν το μαύρισμά σας πρόωρα. Βοηθήστε το μαύρισμά σας να διαρκέσει περισσότερο αποφεύγοντας τα scrub σώματος, τα peeling και ορισμένες μάσκες προσώπου.

Επίσης, προσέξτε τις θεραπείες ακμής και τα προϊόντα για τα μαλλιά που περιέχουν σαλικυλικό οξύ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν την ταχύτερη αποβολή των κυττάρων του δέρματός σας και να πάρουν το μαύρισμά σας μαζί τους.

Αποφύγετε το μπάνιο και το κολύμπι σε ζεστό νερό

Αν και μπορεί να απολαμβάνετε ζεστά μπάνια, ντους και υδρομασάζ, το ζεστό νερό κάνει το δέρμα σας να στεγνώσει και να ξεφλουδίσει.

Πίνετε νερό για να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο

Το νερό είναι επίσης απαραίτητο για την αποβολή των τοξινών, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και τη λάμψη του δέρματός σας, βοηθώντας το μαύρισμα σας να φαίνεται λαμπερό. Μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα!

Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική με χρυσόσκονη

Διατηρήστε το δέρμα σας να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα με μια ενυδατική κρέμα που λάμπει. Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα με χρυσόσκονη για να αναδείξετε το μαυρισμένο δέρμα σας, κάνοντάς το να διαρκέσει περισσότερο, διατηρώντας το επίσης ενυδατωμένο και υγιές.

Φοράτε αντηλιακό καθημερινά

Το δέρμα που καίγεται από τον ήλιο είναι κατεστραμμένο δέρμα που συχνά οδηγεί σε ξεφλούδισμα - πράγμα που σημαίνει ότι το μαύρισμα σας θα ξεθωριάζει ακόμα πιο γρήγορα.

Φορέστε παστέλ ρούχα

Ναι αλήθεια! Τα παστέλ μπλε και ροζ μπορούν να συμπληρώσουν τις ζεστές αποχρώσεις του δέρματός σας, που μπορούν να δώσουν μια ώθηση στο μαύρισμα σας.

Με πληροφορίες από: jergens.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved