Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που μπορείτε να βγάλετε κι εσείς με τα παιδιά σας

Φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη ή με χριστουγεννιάτικο φόντο. 

Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που μπορείτε να βγάλετε κι εσείς με τα παιδιά σας
Bigstock

Κάθε γονιός θέλει να έχει φωτογραφίες των παιδιών του από τα Χριστούγεννα.

Γι' αυτό και φροντίζει, ειδικά τα πρώτα χρόνια, να τα ντύνουν με τη στολή του Άγιου Βασίλη και να τα φωτογραφίζουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στον καναπέ, στο κρεβάτι, παντού.

Μεγαλώνοντας, το σκηνικό αλλάζει... Τα παιδιά πλέον παίρνουν θέση στην αγκαλιά του Αϊ Βασίλη σε κάποιο χριστουγεννιάτικο χωριό ή εμπορικό κέντρο και οι γονείς γεμάτη χαρά και συγκίνηση προσπαθούν να τραβήξουν όσο το δυνατόν περισσότερες φωρογραφίες.

Ας είναι καλά τα κινητά τηλέφωνα που χαρίζουν ανέξοδα εκατοντάδες λήψεις. Έτσι, μπορούν να φωτογραφίσουν τα παιδιά τους παντού και ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες που αν και κοστίζουν κάτι παραπάνω, αρκετοί γονείς θεωρούν ότι αξίζουν τον κόπο. Οι περισσότεροι επιλέγουν να φωτογραφηθούν οικογενειακώς για τα Χριστούγεννα ενώ άλλοι ζητούν από τον ή τη φωτογράφο να εστιάσει μόνο στα παιδιά.

Και η αλήθεια είναι ότι οι χριστουγεννιάτικες αυτές φωτογραφίες μετά από χρόνια πέρα από υπέροχες αναμνήσεις που θα ξυπνούν στους γονείς θα είναι κι ένα όμορφο αναμνηστικό δώρο για τα παιδιά όταν γίνουν ενήλικες.

Μέρες λοιπόν που είναι, σας παρουσιάζουμε μερικές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες παιδιών από επαγγελματία φωτογράφο. Και γιατί όχι μπορεί να πάρετε ιδέες για μια παρόμοια φωτογράφιση...

Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες παιδιών

https://www.instagram.com/p/B6YBSJIFFH6/
https://www.instagram.com/p/CwI3V_1ICeV/
https://www.instagram.com/p/C0XQA0ZrjXg/
https://www.instagram.com/p/C0UkYc7pqRY/
https://www.instagram.com/p/C0IQc8Co3zV/
https://www.instagram.com/p/CzwoHKMCJDr/
https://www.instagram.com/p/CzHiNPhttxa/
https://www.instagram.com/p/CyqkThtr8J_/
https://www.instagram.com/p/Cybi-l5JtYF/
https://www.instagram.com/p/Cuui9YGodMS/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved