Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία – Γονείς ποζάρουν με τα νεογέννητα μωρά τους

Δέκα φωτογραφίες της Kristina Mack.

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία – Γονείς ποζάρουν με τα νεογέννητα μωρά τους
Instagram / tinyposers

Η Kristina Mack είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων. Είναι γνωστή για το μίνιμαλ στιλ φωτογράφισης και εκατοντάδες γονείς την έχουν εμπιστευτεί για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο μωρό τους από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Η φωτογράφος γράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα:

«Εγώ βρίσκομαι πίσω από τη ν φωτογραφική μηχανή των TinyPosers και φωτογραφίζω μικροσκοπικά θαύματα που μας κλέβουν τις καρδιές.

Το στιλ μου είναι μίνιμαλ, κομψό και διαχρονικό.»

Tiny Posers ονομάζεται και το Instagram προφίλ που έχει δημιουργήσει η Kristina για να αναρτά τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Το όνομά π επέλεξε μόνο τυχαίο δεν είναι. Σε άλλο σημείο στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει;

«Το πιο μικροσκοπικό ανθρωπάκι σα και τα μεγαλύτερά σας συναισθήματα».

Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 49 χιλιάδες και οι πάνω από 1.800 δημοσιεύσει της συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes η κάθε μία.

Γονείς ποζάρουν με τα νεογέννητα μωρά τους

Οι φωτογραφίες της Kristina περιλαμβάνουν φωτογραφίες νεογέννητων που κοιμούνται, νεογέννητων που κοιτούν στον φωτογραφικό φακό, μωρών με τα μεγαλύτερα αδέρφια τους.

https://www.instagram.com/p/CgCZd2-JxR5

Από τις πιο ιδιαίτερες είναι οι φωτογραφίες νεογέννητων με τους δύο τους γονείς. Αυτή η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία είναι ξεχωριστή και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του ζευγαριού.

Κάποιες από αυτές είναι ασπρόμαυρες. Άλλες έγχρωμες. Όλες είναι μοναδικές ακριβώς γιατί δεν δίνεται έμφαση στα σκηνικά, τα ρούχα και τα props, αλλά στη στιγμή και τα συναισθήματα.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της Kristin με γονείς που κρατούν τα νεογέννητα μωρά τους αγκαλιά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved