Πενταμελής οικογένεια κάνει τον γύρο της Αμερικής με τροχόσπιτο και γίνεται viral

Ο Jaren, η Molly και τα τρία τους παιδιά απολαμβάνουν τον νέο τρόπο ζωής.

Πενταμελής οικογένεια κάνει τον γύρο της Αμερικής με τροχόσπιτο και γίνεται viral
Instagram / weplusthreee

Πριν από τρία χρόνια ο Jaren και η Molly Garcia πήραν μία απόφαση που τους άλλαξε τη ζωή. Πούλησαν το σπίτι που έμεναν με τα τρία υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια στο Texas, αγόρασαν ένα τροχόσπιτο και έκτοτε μένουν εκεί με τα τρία τους παιδιά, κάνοντας τον γύρο της Αμερικής.

Μέχρι και σήμερα έχουν ταξιδέψει σε πάνω από 25 Πολιτείες και έχουν αλλάξει πέντε τροχόσπιτα. «Για τον κάθε έναν η ελευθερία κάτι σημαίνει και νομίζω ότι εμείς είμαστε ευτυχισμένοι με την επιλογή μας» αναφέρει σε συνέντευξή του στο boredpanda.com ο 30χρονος Jaren.

https://www.instagram.com/p/CRJ00I4pIqZ

Το ζευγάρι πήρε αυτήν την απόφαση γιατί ήθελαν να είναι όλοι μαζί ως οικογένεια όταν ο Jaren ταξίδευε συνεχώς λόγω δουλειάς.

«Προσπαθούσαμε να σκεφτούμε πώς θα ζούσαμε τις ζωές μας χωριστά. Εγώ ήμουν σπίτι με τα παιδιά και ο Jaren έλειπε συνεχώς. Ερχόταν σπίτι μόνο για μερικές μέρες και αυτό διαρκούσε για μήνες. Κάποια στιγμή είπα “Λοιπόν, δεν θέλω να είμαι στο σπίτι μόνη μου άλλο πια. Προτιμώ να είμαι μαζί σου ακόμα και σε τροχόσπιτο”. Και κάπως έτσι καταλήξαμε εδώ σήμερα» εξηγεί η Molly.

Η Molly αυτήν την περίοδο κάνει κατ’ οίκον μαθήματα στα παιδιά της, το μικρότερο από τα οποία είναι 5 χρονών και παράλληλα γράφει στο blog που έχει δημιουργεί για να μοιράζεται τις εμπειρίες της οικογένειας. Ο Jaren σήμερα δουλεύει ως ασφαλιστής και παράλληλα το ζευγάρι μαζί έχει αναλάβει την ανακαίνιση ενός σπιτιού της δεκαετίας του 1950.

https://www.instagram.com/p/CS2ZCKuJCRT

Σύμφωνα με την 29χρονη μητέρα, τα παιδιά προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στον νέο αυτό τρόπο ζωής. «Το λατρεύουν. Τους ρωτάμε εάν θέλουν να επιστρέψουμε στο σπίτι ή εάν θέλουν να επιστρέψουν στο σχολείο, αλλά λένε “όχι, όχι μας αρέσει έτσι”».

Η οικογένεια, αναφέρει ότι η ζωή στο τροχόσπιτο είναι πολύ πιο οικονομική και έχουν υπολογίσει ότι ξοδεύουν περίπου 1000 δολάρια λιγότερα τον μήνα.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει έναν Instagram λογαριασμό για να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή τους στο τροχόσπιτο. Το We Plus Threee έχει πάνω από 100.000 ακολούθους και τα στιγμιότυπα που μοιράζονται δίνουν μια γεύση για την καθημερινότητά τους και τη ζωή στον δρόμο.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved