Οι σκέψεις μιας μαμάς κοιτάζοντας το σημάδι της καισαρικής τομής

Η Sara Celina μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα για τα σημάδι της καισαρικής τομής.

Μία Μαμά
Οι σκέψεις μιας μαμάς κοιτάζοντας το σημάδι της καισαρικής τομής
Ιnstagram.com/saracelinaa

Καθώς βυθιζόμουν στην μπανιέρα νωρίτερα απόψε, κοίταξα το σημάδι των δύο καισαρικών μέσω των οποίων ήρθαν στον κόσμο τα δύο από τα τρία παιδιά μου.

Σπάνια του δίνω σημασία, όμως απόψε, το βλέμμα μου έπεσε σ΄αυτό.

Και θυμήθηκα τα μικρά σημάδια που άφηναν στο σώμα μου τα παιδιά μου, ως υπενθύμιση της εποχής που άκουγαν τον χτύπο της καρδιάς μου από μέσα.

Το σώμα μου έχει « τεντωθεί», έχει «κοπεί» κι έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά με τέλειες μυτούλες και τα πιο εκπληκτικά χαμόγελα που έχω δει ποτέ.

Έχει γαλουχήσει και θρέψει τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου.

Αλλά απόψε σε αυτή τη μπανιέρα, το σώμα μου ήταν μόνο δικό μου, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό κανείς δεν με κλωτσούσε από μέσα, δεν χρειαζόταν να θηλάσω και κανείς δεν με κρατούσε.

Έτσι, καθώς έβλεπα το σημάδι και ένιωσα την ουλή, είδα μόνο ομορφιά, είδα την ουλή ανάμνηση της εποχής που ήμασταν μαζί και ένιωσα ευγνώμων για το γεγονός ότι σας βλέπω πάντα και τους τρεις όταν κοιτάζω τον εαυτό μου.

Σε 20 χρόνια που θα έχετε μετακομίσει όλοι και θα είμαι στην μπανιέρα, θα μπορώ ακόμα να βλέπω και να νιώθω τα σημάδια όπως έκανα απόψε όταν όλοι κοιμηθήκατε έξω από την πόρτα του μπάνιου μου 🖤

mama-grafei-gia-ta-simadia-kaisarikis.jpg

Πηγή: instagram.com/saracelinaa

Πηγή:Instagram@saracelinaa(ελεύθερη απόδοση)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved